• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari skinuli Šćepoviću kapitensku traku!

Skandal... Vođa navijača Partizana sišao je na atletsku stazu i ponizio mladog centarfora, kome je Saša Ilić prilikom izmjene predao traku.

 Grobari skinuli Šćepoviću kapitensku traku! Izvor: MONDO

Blago rečeno, Marko Šćepović nije ljubimac dijela navijača Partizana. To se može primijetiti na skoro svakoj utakmici crno-bijelih kada je povremeni "A" reprezentativac Srbije na terenu.

Bez obzira na period ili značaj utakmice, dio posjetilaca stadiona u Humskoj konstantno koristi priliku da kritikuje sina Slađana Šćepovića i da mu zamjera greške već od prvih kontakata sa loptom.

Poslije utakmice Partizana i Ludogoreca u utorak uveče, i navijači sa južne tribine su javno iskazali svoj stav o centarforu.

Iako je Saša Ilić pri izlasku sa terena namijenio kapitensku traku baš Marku Šćepoviću (22), jedan od vođa Grobara Miloš Radisavljević Kimi sišao je nakon meča na atletsku stazu i skinuo mu je sa ruke!

Niko nije reagovao, ni obezbjeđenje ni saigrači (Ivan Ivanov se uhvatio za glavu), pa ni napadač, koji je bez riječi i sam pomogao navijaču da mu skine traku sa ruke. To je posebno zanimljivo, jer je u miks zoni bila "vojska" obezbjeđenja.

Ostaje nejasno gdje je obezbjeđenje bilo tamo gdje je takođe trebalo da radi svoj posao? Zašto niko nije spriječio navijača da siđe sa tribine među igrače i javno ponizi momka rođenog 1991. godine?

VIDEO

Grobari ostatku ekipe nisu imali šta da zamjere, već su igrače pjesmom ispratili u svlačionicu.

Šćepović je poslije utakmice prošao pored novinara bez riječi i želje da komentariše šta se dogodilo ispod tribine. Vjerovatno se "jeo" u sebi što nije ispunio obećanje dato po osvajanju posljednje titule - da će u aktuelnom prelaznom roku otići u inostranstvo.

Podsjetimo da je Radisavljević bio osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 16 mjeseci zbog prijetnji novinarki B92 Brankici Stanković i zbog nasilničkog ponašanja. Na slobodi je od aprila ove godine, pošto je kaznu izdržao u cjelini.

(MONDO, foto: Tanjug/Dragan Stanković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC