• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Jedan napadač, više šuteva

Trener Crvene zvezde traži od svojih igrača koncentraciju, strpljenje i veći broj šuteva ka golu Černomoreca iz daljine.

 Stojanović: Jedan napadač, više šuteva Izvor: MONDO

Težak zadatak nalazi se pred fudbalerima Crvene zvezde u četvrtak uveče (20.30).

Ekipa Slaviše Stojanovića pokušaće da nadoknadi dva gola zaostatatka iz prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca.

Meč u Odesi završen je pobjedom domaćeg tima 3:1, što znači da je crveno-bijelima neophodna pobjeda 2:0 da bi prošla u baraž za popunu grupa.

Trener vicešampiona Srbije vjeruje da će se to i dogoditi.

"Kristalno nam je jasno šta moramo da uradimo za prolaz. Imali smo vremena da se odmorimo i analiziramo sve pred sutrašnji meč. Nadam se da ćemo dati maksimum i uspjeti u svojoj namjeri", rekao je on na konferenciji za novinare u srijedu.

"Planulo" je više od 20.000 ulaznica za meč, a iz kluba najavljuju da se očekuje više od 40.000 gledalaca na "Marakani".

Stojanović, međutim, upozorava igrače da ne smiju da podlegnu atmosferi.

"Bitno je da budemo koncentrisani i, prije svega, strpljivi. Ne smije da nas zavede želja za rezultatom i da nas ponesu atmosfera i ambijent. Bilo bi, naravno, dobro da što prije postignemo gol, ali utakmica se igra 90 minuta".

Trener crveno-bijelih najavio je da neće promeniti taktiku za revanš sa Černomorecom, odnosno da na teren neće poslati dvojicu napadača.

"Možda jedino neki drugi igrači zaigraju na ofanzivnijim pozicijama", rekao je trener i dodao da samo nema dilemu oko toga ko će igrati štopera.

Stojanović nije imenovao ko će biti centralni bekovi, ali bi trebalo očekivati da će u odbrambenoj liniji domaćih u četvrtak uveče debitovati Novak Martinović, koji bi trebalo da zauzme mjesto Jovana Krnete.

Šef struke vicešampiona Srbije istakao je da njegova ekipa kako u utakmici sa Černomorecom, tako i u ubuduće, mora češće da šutira ka protivničkom golu.

"Šut sa distance je jedna od boljki našeg tima. Ne upotrebljavamo ga mnogo i to bi trebalo da se promijeni. Pored toga, moraćemo da budemo i agresivniji, a da igramo jednostavnije i brže", objasnio je Stojanović.

Doživotne karte navijačima
Osmorica navijača Crvene zvezde dobili su u srijedu doživotne ulaznice za utakmice voljenog kluba. Ilija Tasić, Milan Matić, Marjan Lazareski, Mića Kalajdžić, Milan Milanović, Nikola Đokić, Gojko Milikić i Dušan Miletić sakupili su po 500 kodova sa limenki Lav piva, pa ih je ta kompanija, inače sponzor crveno-bijelih, vrijedno nagradila. Doživotne ulaznice navijačima su dodijelili fudbaleri Vukan Savićević, Luka Milunović i Nejc Pečnik.

(J. Terzić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC