• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli će dočekati nepoželjnog Etoa?

U danu kada je prebogati vlasnik Anžija saopštio da će prestati da ulaže enorman novac u klub, mnogi su u tome vidJeli svoju šansu.

  Napoli će dočekati nepoželjnog Etoa? Izvor: MONDO

Konkretno, Napoli već planira da prizove Samuela Etoa u svoje redove, a Sulejman Kerimov je od Etoa u avgustu 2011. godine načinio najplaćenijeg fudbalera svijeta svih vremena tako što mu je ponudio godišnju platu od 22 miliona evra!?

U obilju novca nije uživao samo Eto, već i Juri Žirkov, Vilijan, Igor Denisov, Lasana Dijara, Kristofer Samba i ostali, ali novac nije u Anžijevom slučaju značio i trofeje. Od povratka iz druge lige, 2010. godine, tim je zauzeo 11, 5. i 3. mjesto u Premijer ligi Rusije.

Zbog toga, Kerimov je odlučio da godišnji budžet skreše na oko 40 miliona evra, što automatski znači da Eto više neće biti u klubu. Iako je nedavno kupio Gonzala Iguaina iz Reala i ušao u pregovore sa Portom oko Džeksona Martineza koji košta oko 40 miliona evra, novcem napunjeni Napoli (Edinson Kavani prodat je PSŽ-u za 63 miliona) pokušaće da angažuje i Kamerunca, koji u 33. godini i dalje igra odličan fudbal.

"Pun k'o brod", Eto navodno ne bi tražio enormnu platu, međutim problem može da predstavlja Anži koji nekadašnjeg asa Barselone i Intera, dvostrukog prvaka Evrope, "cijeni" na oko 20 miliona evra. To je znatno jeftinije nego u slučaju Martineza i Porta, ali je i Eto znatno skuplji i vjerovatno bi bio najstariji igrač plaćen 20 i više miliona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC