• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Kada će više da nam se vrati!?

Vezista Crvene zvezde žali za propuštenim šansama u duelu sa Černomorecom, podsjeća da je titula u Superligi glavni cilj.

 Ninković: Kada će više da nam se vrati!? Izvor: MONDO

Gorak ukus ostao je kod Miloša Ninkovića poslije eliminacije Crvene zvezde iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Černomorec je uspio da se odbrani na "Marakani" (0:0) i sačuva 3:1 iz prvog meča, iako su crveno-bijeli bili mnogo opasniji. Imali su nekoliko odličnih šansi tokom utakmice, imali su i penal u 45. minutu, ali je šut kapitena Nenada Milijaša odbranio Dmitrij Bezotosni.

Za tom prilikom, ali i onom koju je sam imao u 17. minutu, kada mu je gostujući čuvar mreže nogama blokirao loptu, žali Miloš Ninković.

"Da smo dali gol u prvom poluvremenu sigurno bi nam bilo lakše, imao sam tu šansu... Krivo mi je što se ovako završilo, a stvarno ne znam kada će se više vratiti. Protiv Bordoa, nisam ja bio tu, ali svejedno, igrala je Zvezda, primili smo onakav gol. Danas smo imali pet 'mrtvih' šansi... Vrijedno treniramo, ali stvarno ne znam da li će nam se vratiti. Nadam se da hoće", tužno je govorio Ninković po završetku utakmice.

Iskusni vezista, međutim, nije potpuno klonuo duhom.

"Sada sve karte bacamo na prvenstvo. I ranije sam rekao da je to 'broj jedan' za mene ove sezone. Idemo u Ivanjicu i to je najvažnija utakmica sada".

Na pitanje novinara da li bi trener crveno-bijelih Slaviša Stojanović ubuduće trebalo da igra u drugačijoj formaciji, konkretno - sa dvojicom klasičnih napadača, Ninković je kazao da to nije glavni problem tima.

"Mislim da ne treba da se mijenja formacija, već da još više radimo na realizaciji, jedino tako možemo da je popravimo. Ali vidjeli ste večeras, lopta nije htjela u gol. Da smo igrali još dva dana, vjerovatno ne bi ušla", ponovo se razočarano vratio na duel sa Černomorecom.

Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u posljednjih nekoliko godina osvrnuo se i na skandiranje "Milijaš napolje" i zvižduke sa tribine upućene kapitenu Nenadu Milijašu.

"Osjećali smo podršku sa tribina, ali osjećali smo i nervozu. Razumijem navijače, svi smo željeli da prođemo dalje. Bilo je nervoze ne samo kod njih, nego i kod nas. Jesmo mi profesionalci i treba da gledamo samo na teren, ali nije svejedno kada ti zvižde navijači. Milijaš je kapiten i mnogo je dao Crvenoj zvezdi, mislim da nije bio toliko loš, ali navijači vjerovatno imaju neko svoje viđenje, platili su ulaznicu i došli na stadion, niko ne može da im zabrani da kažu šta misle", smatra Ninković i dodaje:

"Sigurno je da Milijaš preživljava najteži period u karijeri. Pričali smo i pričaćemo još. Jedino što mi, igrači, možemo da uradimo jeste da apelujemo na navijače da se to više ne ponovi, jer njihovo zviždanje ne donosi ništa dobro ni igračima, ni Zvezdi".(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC