• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenović spreman za Ivanjicu

Lijevi bek Crvene zvezde vjeruje da će moći da igra u nedelju protiv Javora u 1. kolu Jelen Superlige za sezonu 2013/14.

 Mladenović spreman za Ivanjicu Izvor: MONDO

Činilo se da eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Černomoreca nije jedini problem za Crvenu zvezdu u četvrtak uveče.

Filip Mladenović, koji na poziciji lijevog beka mijenja povrijeđenog Nikolu Mijailovića, svlačionicu je poslije utakmice napustio sa zavojem oko noge, šepajući.

Dan kasnije, Čačain se pojavio na treningu, trčkarao je sa Lukom Milunovićem i Filipom Kasalicom odvojeno od ostatka ekipe koja je igrala u četvrtak, a po izlasku sa pomoćnog terena "Marakane" rekao je:

"Mislim da ću biti dobro, da je u pitanju samo udarac. Trebalo bi da mogu da igram u nedelju".

Za razliku od njega, mnogo nezadovoljniji u svlačionicu se vratio Milunović.

Ofanzivni vezista crveno-bijelih u jednom trenutku treninga pao je kao pokošen, kada ga je lopta pogodila u nogu. Bilo je to nakon bezazlenog dodavanja Vukana Savićevića, ali posljedice ranije povrede zgloba učinile su svoje.

Milunoviću su prišli doktori, poslije čega se pridigao i neraspoložen otišao u svlačionicu. Po informacijama iz svlačionice, Milunović će biti u konkurenciji za utakmicu sa Javorom.

Ukoliko trener Slaviša Stojanović odluči da u nedelju ne rizikuje sa Mladenovićem u postavi, priliku da konačno debituje za Crvenu zvezdu mogao bi da dobije Ljubo Nenadić. Bivši lijevi bek Radničkog iz Kragujevca na "Marakanu" je došao maja 2012, ali nije uspio da se nametne za mjesto na terenu. Prošlog proljeća igrao je na pozajmici u Novom Pazaru, a od ljetos je ponovo u Zvezdi, ali još bez zvaničnog nastupa.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC