• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžers: Suarez, izvini se pa ćeš igrati

Menadžer Liverpula rekao je da napadač tog kluba duguje izvinjenje saigračima i ostalima u klubu, ukoliko želi sa se vrati u prvi tim.

 Rodžers: Suarez, izvini se pa ćeš igrati Izvor: MONDO

Brendan Rodžers je nedavno udaljio Luisa Suareza iz prvog tima Liverpula razočaran što je "prozvao" klub da ga je prevario, jer mu nije dozvolio da pređe u Arsenal.

Menadžer Liverpula rekao je da Urugvajac najprije mora da se izvini svima u klubu za svoje ponašanje ukoliko želi da se vrati u prvi tim.

"Prvo mora da se izvini svojim saigračima i klubu. Gledao sam ga u posljednje vrijeme i to nije onaj Luis Suarez kog poznajem. Moja dužnost je da zaštitim ostale igrače i navijače od izjave koju je dao", rekao je Rodžers engleskim novinarima.

On je dodao da će situacija oko statusa Suareza biti mnogo jasnija poslije predstojeće pauze zbog reprezentativnih obaveza.

"Predsjednik Džon Henri i ja se slažemo da Suarez nipošto neće napustiti klub ovog ljeta. Mi možemo bez njega, ali u pitanju je vrhunski napadač i dočekaćemo ga otvorenih ruku, ali samo ako želi da ostane", rekao je Rodžers.

Urugvajac će propustiti prvih šest utakmica nove sezone u Premijer ligi zbog suspenzije od 10 susreta, jer je u aprilu tokom meča sa Čelsijem ugrizao Branislava Ivanovića tokom duela za loptu.

(MONDO/Agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC