• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saigrači neće čuti Suarezovo izvinjenje

Napadač Liverpula odstranjen iz ekipe. Još odbija da ostvari zahtjev trenera i uputi izvinjenje saigračima zbog svojih napora da pređe u Arsenal.

 Saigrači neće čuti Suarezovo izvinjenje Izvor: MONDO

Engleski gigant Liverpul počeće novu sezonu sa mučnom atmosferom u svom trening centru.

Kontroverzni Urugvajac Luis Suarez (26), koga je klub podržavao kada je rasistički vrijeđao rivale (Patrisa Evru), grizao protivnike (Bane Ivanović) i konstantno bio optuživan za prečesta simuliranja, želi da po svaku cijenu napusti Enfild.

Sredinom jula javno je rekao da želi da promijeni sredinu jer u aktuelnoj ne može da napreduje, na šta je brzo reagovao Arsenal i poslao ponudu od 40 miliona i jednu funtu. Iako su "tobdžije" željele da tako akiviraju "izlaznu" klauzulu u ugovoru centarfora, to se nije dogodilo. Liverpul je odbio taj novac i učinio Urugvajca veoma nezadovoljnim.

Novonastalu, neprijatnu situaciju pokušao je da razriješi menadžer "redsa", Brendan Rodžers, zahtijevajući od Suareza izvinjenje saigračima i svima u klubu. To, za sada, neće dobiti.

Britanski "Sportsmejl" saznaje da Urugvajac odbija da kaže "izvini", čvrsto vjerujući u to da ga je Rodžers izdao i da nije ispunio ranije data obećanja.

"Prema Suarezovom mišljenju, nije ispoštovan njegov džentlmenski dogovor sa klubom, prema kome mu je bilo garantovan odlazak ako za njega ponudu pošalje neki od učesnika Lige šampiona", saznaju engleski novinari.

Urugvajac svoju ljutnju ne može da iskaže na treningu, pošto je odstranjen od ekipe i, po Rodžersovoj naredbi, primoran da radi individualno sa pomoćnim trenerima.

Još od kraja prošle sezone poznato je da kažnjeni problematični centarfor neće moći da na početku nove sezone nosi dres Liverpula bar na šest premijerligaških utakmica, zbog napada zubima na Baneta Ivanovića.

U takvoj situaciji, Arsenal je, bar trenutno, preusmjerio novac ka računima Bajerna, odakle bi za 14 miliona evra trebalo da se u London preseli Luis Gustavo.

Istovremeno, Suarezovo odsustvo sa kolektivnih treninga dobro koristi Danijel Staridž, koji će gotovo izvjesno predvoditi napad Rodžersovog tima na početku takmičarske 2013/14.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Michael Dodge)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC