• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ORLOVI: Kolumbija - generalka za Hrvatsku

Fudbalska selekcija Srbije okupila se u Barseloni, gdje ih u srijedu očekuje prijateljski meč sa trećom reprezentacijom svijeta.

 ORLOVI: Kolumbija - generalka za Hrvatsku Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović i igrači Srbije okupili su se u Barseloni.

Selektoru su su se odazvali svi sa spiska, osim Milana Biševca, koji je zbog povrede zadnje lože ostao u Beogradu. On je u glavnom gradu Srbije bio na pregledima, a zatim će nastaviti rehabilitaciju u svom klubu, Olimpiku iz Liona.

Svi u taboru "orlova" sa optimizmom očekuju prijateljski duel sa Kolumbijom i ističu da će to biti prava provjera tima pred kvalifikacioni meč za SP u Brazilu, protiv Hrvatske 6. septembra u Beogradu.

"Selekcija Kolumbije je treća na svijetu, i svakako da nas to motiviše. To je generalna proba za naš tim uoči meča sa Hrvatskom. Mi u svakom meču pokušavamo da izvučemo maksimum i tako će biti sve dok god postoji nada... barem ja. Imamo još tri utakmice u kvalifikacijama i za svaku se treba spremati da pobijedimo. Kada je riječ o Kolumbiji, to je sjajna ekipu. Prije nekoliko dana igrao sam protiv Napolija gdje imaju trojicu reprezentativaca. Mislim da nemaju slabo mjesto u timu i biće jako interesantno igrati protiv njih", izjavio je Filip Đuričić, vezista Benfike.

I Luka Milivojević dijeli mišljenje svog reprezentativnog kolege da je veliki izazov igrati protiv treće selekcije na svjetskoj rang listi.

"Ako igraš protiv reprezentacije koja je treća na svijetu, jasno je da nas čeka važan posao. Predstoji nam nakon toga kvalifikacioni duel protiv Hrvatske i taj posao treba da odradimo što bolje", rekao je Milivojević istakavši da je srećan i prezadovoljan prijemom u novi klub Anderleht i da očekuje "da se to primijeti u njegovoj igri za reprezentaciju".

"Orlovi" su u ponedjeljak popodne odradili i prvi trening u Barseloni, gdje će u srijedu od 20 časova dočekati Kolumbiju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC