• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda odbila Gacijantep

Turski klub ponudio je prvo pozajmicu, a potom potencijalni otkup ugovora Abiole Daude na ljeto 2014. što je poslije konsultacija odbijeno.

 MONDO: Zvezda odbila Gacijantep Izvor: MONDO

Dolazak Ifeanija Onjila, Dragana Mrđe, a možda i Aleksandra Čavrića, u razmaku od nekoliko dana, dovela je do logičnog pitanja šta Crvena zvezda planira da radi sa napadačima u svom kadru. Prije svih Abiolom Daudom (25).

MONDO saznaje da turski Gacijantep i dalje želi da angažuje Nigerijca i da će se to vjerovatno dogoditi, ali pod uslovom da Dauda prvu sezonu odigra kao pozajmljen fudbaler.

U slučaju da sve strane budu zadovoljne, biće unaprijed određena otkupna cijena za ljeto 2014.

Gacijantep bi preuzeo na sebe Daudinu platu, koja na godišnjem nivou iznosi 200.000 evra, a i Crvenoj zvezdi bi sljedovala određena naknada za ustupanje igrača.

Ovim potezom, uprava crveno-bijelih je za platu jednog dobila dvojicu igrača (primanja Onjila i Mrđe su približno po 100.000 evra), uz mogućnost da na kraju "ubere" i puno obeštećenje za napadača koji je zimus doveden u "minut do 12", pred istek prelaznog roka, počeo sjajno, ali onda ušao u golgetersku krizu, koja i dalje traje.

Gacijantep je, a navodno i Partizan, želeo Daudu još prije početka aktuelnog prelaznog roka, zbog čega je Crvena zvezda snažnom Afrikancu urgentno uplatila zaostala primanja, kako ne bi mogao da raskine ugovor na štetu kluba i ode kao slobodan igrač.

(Nikola Janković - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC