• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Buvač: Reprezentacija RS je ozbiljan projekat

Željko Buvač j odlukom IO FSRS izabran za selektora fudbalske reprezentacije Republike Srpske.

 Buvač: Reprezentacija RS je ozbiljan projekat Izvor: MONDO

Prvi saradnik  trenera Borusije iz Dortmunda Јirgena Klopa, igrao je nekada za banjalučki Borac i Rudar iz Ljubije, a u Njemačkoj za Rot-Vajs, Majnc i Nojkirhen.

"Velika je čast za mene i drago mi je što sam izabran za selektora fudbalske reprezentacije Republike Srpske. Јoš draže će mi biti kada za to dobijem odobrenje međunarodnih fudbalskih organizacija. Imama mnogo obaveza u Borusiji, ali uz pomoć stručnog štaba reprezentacije, koji ćemo formirati sljedećeg mjeseca, rješavaćemo probleme i obavljati zadatke koji su pred nama", rekao je za RTRS Željko Buvač, koji još ne zna kako bi trebala izgeldati reprezentacije Republike Srpske.

"S obzirom na to da je riječ o ozbiljnom projektu, o kome sam prvi put razgovarao s predsjednikom Saveza Milom Kovačevićem, ni jednog trenutka nisam se dovumio da li da prihvatim poziv. Riječ je o razvoju fudbalskog sporta kod nas, gdje je uvijek bilo mnogo talenata i ima ih i danas. Potrebni su vrijeme i rad da bi mogli da napreduju. Pravimo prve korake koji bi trebali pomoći mladim ljudima, fudbalskim nadama, da uspiju", rekao je Buvač.


Krajem ove godine u Banjaluci bi trebalo bi da bude odigrana utakmica fudbalskih reprezentacija RS i Srbije.

"Zahvalio bih za razumijevanje Fudbalskom savezu BiH, jer su odobrili da igramo protiv Srbije. Sada nam ostaje da sačekamo odluke Svjetske i Evropske fudbalske federacije. Spisak igrača je veliki, ima mnogo talentovanih ali i dokazanih fudbalera koji su porijeklom iz naših krajeva. Pravimo širi spisak, koji ćemo kasnije skratiti . O imenima je, naravno, još rano govoriti".

Buvač je četvrti selektor reprezentacije Republike Srpske. Prije njega reprezentaciju su vodili MIloš Đurković, Velimir Sombolac i Borče Sredojević(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC