• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan zajedno ruše Karadžića?

Zoran Stojadinović, Slaviša Kokeza i Dragan Đurić sastali se u četvrtak u beogradskom restoranu gdje su "skovali" plan za smjenu predsjednika FSS.

 Zvezda i Partizan zajedno ruše Karadžića? Izvor: MONDO

Predsjednik Partizana Dragan Đurić, potpredsjednik i sportski direktor Crvene zvezde, Slaviša Kokeza i Zoran Stojadinović snimljeni su zajedno u restoranu "Toro" na Keju, gdje su razgovarali kako da smijene Tomislava Karadžića sa mjesta predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, prenosi "Kurir".

Čelnici dva najveća srpska kluba, koji prethodnih dana ratuju saopštenjima, u četvrtak su prijateljskim razgovorom pokazali da, kada to situacija zahtjeva, mogu da se slože i zajedno pokušaju da pronađu rješenje.

"Đurić, Kokeza i Stojadinović sastali su se oko pet časova, a restoran je prvi napustio sportski direktor Crvene zvezde, da bi prvi čovjek Partizana i potpredsjednik crveno-bijelih potom ostali sami. Razgovarali su prijateljski i pokušavali da naprave strategiju kako da zajedničkim snagama smijene predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića", naveo je izvor "Kurira".

"Nijednog trenutka nisu odavali utisak suprotstavljenih strana, kao što se to moglo zaključiti iz brojnih saopštenja koja su dva kluba izdavala proteklih dana, već se činilo da je sastanak bio prijateljski", prenosi beogradski dnevnik uz ekskluzivne fotografije Đurića i Kokeze.

"Nemam šta da kažem o tome, a vi pišite šta mislite da treba", izjavio je Stojadinović, dok Đurić i Kokeza nisu odgovarali na pozive.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC