• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubiša Stamenković: Koji penal?

Trener Slobode Point nezadovoljan odlukom sudije Dejana Santrača da pokaže na bijelu tačku u 31. minutu utakmice sa Čukaričkim.

 Ljubiša Stamenković: Koji penal? Izvor: MONDO

Poslije prvog kola Jelen Superlige i utakmice sa Spartakom (1:1) u Slobodi Point bili su nezadovoljni suđenjem.

Ništa se nije promijenilo nedjelju dana kasnije, poslije meča na Banovom brdu, u kojem su Užičani izgubili od Čukaričkog 0:1 golom iz sumnjivog penala u 31. minutu.

Kontakt između napadača Čukaričkog Slavoljuba Srnića i defanzivca Slobode Darka Lovrića jeste postojao, ali je udarac gostujućeg fudbalera u donji dio kopačke protivničkog igrača uslijedio nakon što je ovaj šutirao ka golu.

Svoje nezadovoljstvo odlukom sudije Santrača trener gostiju Ljubiša Stamenković iznio je već po završetku prvog poluvremena:

"Ja sam pošten čovjek, a volio bih da poštenje mogu da prenesem na ljude u Srbiji", rekao je "Piskavac" pred kamerom TV Arena Sport.

VIDEO

Po završetku utakmice bio je još ljući.

"Koji penal?", prekinuo je Stamenković voditelja na konstataciju da je Čukarički poveo iz penala.

"Ja nisam vidio penal! Ako ga je bilo, nisam primijetio... Čestitam Čukaričkom na divnom ambijentu i borbi na terenu. Čestitam i svojoj ekipi jer je radila ono što ću i ja uvijek raditi u ovoj zemlji - igrati pošteno. Nastaviću da se borim protiv vjetrenjača, moj posao je bio da dovedem ekipu Slobode ovdje da odigra dobar fudbal i mislim da smo to i uradili. Bilo je trenutaka kada smo dominirali, ali nedostaje nam završni udarac, što se vidjelo i protiv Spartaka", rekao je Stamenković i dodao:

"Nadam se da će Sloboda napraviti fudbalski sistem koji će neko teško uspjeti da sruši. Ne znam koliko će nam vremena trebati za to, ali trudićemo se".

Trener Čukaričkog Vladan Milojević, za razliku od kolege, misli da je njegova ekipa zasluženo pobijedila.

"Došla nam je u goste izuzetno dobra ekipa, koja svake godine pobijedi i Zvezdu i Partizan. Pokušali smo da igramo na kontre, možda smo mogli da damo još neki gol... Čestitam igračima Slobode, ali mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Milivojević.

On se potom osvrnuo i na stanje na tabeli, odnosno činjenicu da će njegov tim biti vodeći barem do narednog vikenda.

"Ne razmišljamo o tabeli, ne gledamo je, imaćemo večeras malo vremena da proslavimo pobjedu i već u ponedjeljak se okrećemo utakmici sa OFK Beogradom"
, istakao je Milojević

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC