• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: „Svrake“ ponovo poletjele

Fudbaleri Njukasla nakon dugog posta konačno su ponovo osjetili slast pobjede pošto su u premijernom meču 10. kola savladali VBA 2:1.

 PREMIJER: „Svrake“ ponovo poletjele Izvor: MONDO

„Svrakama“ je ovo tek druga pobjeda ove sezone i prva još od drugog kola u kojem su minimalnim rezultatom pobijedili Bolton, a Džo Kiner konačno je dočekao da mu suparnik pruži ruku i čestita na trijumfu.

Na travnjak Sent Džejms Parka po prvi put ove sezone istrčao je Džoi Barton, koji je zbog nasilnog ponašanja većinu ljeta proveo iza rešetaka, a problematični veznjak odužio se Kineru na najbolji način - golom.

Postigao ga je, doduše, iz jedanaesterca nakon što je Donk srušio u šesnaestercu Ameobija, ali domaćim navijačima to nije bilo ni najmanje važno.

I strijelac drugog pogotka za „svrake“ imao je poseban razlog za slavlje. Obafemi Martins igrao je na svoj 24. rođendan i pogodio za povećanje vođstva na 2:0.

Vest Bromvič Albion u drugom poluvremenu je ipak pokazao zube i krenuo u napad pa su se šanse redale uglavnom pred golom Šeja Givena.

Takva igra isplatila im se u 64. minutu kada Miler smanjuje na 2:1, ali to je sve što su uspjeli da urade. Da Morison nije zapucao nekoliko prilika preko gola ili da je u prvom poluvremenu situaciju „jedan na jedan“ sa Givenom riješio u svoju korist gosti su možda mogli i do boda.

Ostale utakmice 10. kola igraju se u srijedu a najzanimljiviji meč biće odigran na sjeveru Engleske gdje će zahuktali Hal siti ugostiti Čelsi.


REZULTATI 10. KOLA:

Njukasl - VBA 2:1
/Barton 9penal, Martins 42 - Miler 64/

Srijeda

Aston Vila - Blekburn (20.45)
Hal siti - Čelsi (20.45)
Stouk - Sanderlend (20.45)
Bolton - Everton (21.00)
Liverpul - Portsmut (21.00)
Mančester j. - Vest Hem (21.00)
Midslbro - Mančester siti (21.00)

Tabela: Liverpul 23, Čelsi 20 (-1), Hal 20 (-1), Arsenal 19 (-1), Aston Vila 17 (-1), Mančester j. (-2) 15, Mančester s. 13 (-1), Portsmut 14 (-1), Sanderlend 12 (-1), Vest Hem 12 (-1), Blekburn 12 (-1), Midlzbro 10 (-1), WBA 10, Njukasl 9, Everton 9 (-1), Vigan 8 (-1), Bolton 8 (-1), Fulam (-2) 8, Stouk 7(-1), Totenhem 5 (-1).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC