• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Neću da budem kočnica Partizanu

Slaviša Jokanović nije uspio da pridobije srpsku fudbalsku javnost.

 Jokanović: Neću da budem kočnica Partizanu Izvor: MONDO

Kada je sa Partizanom prošle sezone osvojio duplu krunu, kritičari su se smirili, ali su jedva dočekali kikseve crno-belih, pa da opet udare.

Jokanović tvrdi da mu ne smetaju čaršijske priče da nije trener za Partizan.

"Iako vjerujem u sebe, saradnike, igrače i ono što radimo, onog momenta kada u klubu procjene da nisam za Partizan, da imaju bolje rješenje, izljubićemo se i otići svako na svoju stranu. Ni u jednom momentu ne bih želio da budem kočnica Partizana", rekao je Jokanović za "Novosti".

Poručuje da sigurno nikada neće podnijeti ostavku.

"Ovaj klub mi je dao mnogo, pokušavam to da vratim na najbolji mogući način. Meni Partizan ništa nije dužan, niti je ikad bio, osim ove oktobarske plate, a da li će biti novembarske, zavisi od toga da li ću biti tu. Sam nikada neću otići, čekaću da mi daju otkaz, ali ne zato da bih bio isplaćen po ugovoru".

Smatra da možda nije trebalo da odgovori Nenadu Bjekoviću, koji je poslije poraza od Sampdorije izjavio da "odavno u Humskoj nije bio slabiji rival i da Partizan nije trebalo tako da igra".

"Pogodilo me što je to došlo iz kluba, a ne spolja, ali možda su potpuno u pravu ljudi koji kažu da je trebalo da prećutim. Novinari su mi postavili to pitanje, a ja sam se brzopleto izletio".

Pojedini mediji su Jokanovića poredili sa Žozeom Murinjom zbog izjava neobičnih za ovo podneblje, a koje stilom podsjećaju na izjave slavnog Portugalca.

"Sam sebe nikad nisam poredio ni sa kim od vrhunskih trenera. Imam ispred sebe dug put da bih im se primakao. Stvar je medija koga žele i na koji način da porede, u to ne mogu da ulazim. A, nisam čitao novine tog dana", završio je priču Slaviša Jokanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC