• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić za MONDO: Ruše me, ali uzalud

Ovih dana je baš lijepo Marku Panteliću.

 Pantelić za MONDO: Ruše me, ali uzalud Izvor: MONDO

U utorak je ćerki Ingrid proslavio četvrti rođendan, a dan kasnije je postigao deseti gol u sezoni, u 18. zvaničnoj utakmici.

I to ne bilo kakav gol, već gol koji je "načeo" Hanover, utabao put Herti do pobjede (3:0) i diobe četvrtog mjesta na tabeli Bundeslige sa Bajernom, na samo četiri boda od lidera iz Hofenhajma.

"Ingrid je slavila u utorak, a tata u srijedu", u dobrom raspoloženju je komentarisao Marko Pantelić za MONDO.

Zvuči nevjerovatno, ali još jednim pogotkom u nizu, reprezentativac Srbije je samo povećao glavobolju trenera Lusijana Favra.

Favr je nedavno suspendovao Pantelića, koji mu se zatim "odužio" asistencijom za remi u Dortmundu, izjednačujućim golom protiv Benfike u Ligi UEFA i pogotkom protiv Hanovera.

"U junu 2009. mi ističe ugovor sa Hertom i ako odem navijači će napraviti veliki problem. Zato trener, kao produžena ruka rukovodstva, pravi lošu sliku o meni kako bi se taj problem u najavi ublažio".

Miljenik navijača

Pantelić je nedavno, poslije dugog "ćutanja" dao ekskluzivni intervju za njemački list "Sport Bild", u kome je otvorio dušu i rekao sve šta misli o svojoj situaciji i treneru Favru. Njegove riječi su uzburkale strasti u Berlinu.

"Niko iz kluba nije došao prošlog ljeta da mi ponudi produžetak saradnje, da kaže koliko Herta može da mi poveća ugovor, pa ako nije dovoljno, makar da mi ponudi saradnju na više godina... Čekali su da dođe moje ’loše vrijeme’, ali srećom, to nisu dočekali. Kada su ranije veliki klubovi nudili milione za obeštećenje, Herta nije smjela da me pusti, zbog navijača".

Ipak, direktor Henes je izjavio da će Panteliću ponuditi "veći ugovor".

"On stoji iza toga, kao što je klub stao iza njemačkog reprezentativca Fridriha, Hrvata Šimunića i mene kada je došao Favr, koji je poznat po tome, da kada preuzme ekipu promijeni kompletan igrački kadar. Mi smo ostali, ali sada kada primimo gol, kriv je samo Šimunić, a na moju dušu idu i svi uspjesi i neuspjesi. Na meni se lome kola" .

Ipak, jasno je da berlinski klub neće imati dovoljno sredstava da zadrži 30-godišnjeg srpskog golgetera, koji već duže vrijeme igra u životnoj formi.

"Herta želi da ostanem, ponudiće mi novi ugovor, ali nema finansijsku moć da me zadrži. Ostaću do kraja sezone, do isteka ugovora, a onda ćemo da vidimo", zaključio je Marko Pantelić.

(R. Jakšić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC