• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona debituje protiv Škota

Legendarni fudbaler, a sada selektor Argentine, želi da njegova prva utakmica na klupi nacionalnog tima bude 19. novembra u Glazgovu.

 Maradona debituje protiv Škota Izvor: MONDO

Dijego Armando Maradona rekao je da će ovog vikenda doputovati u Englesku, kako bi porazgovarao sa prvotimcima Mančester junajteda i Liverpula, Karlosom Tevezom i Havijerom Maskeranom.

"Želim da proverim u kakvoj su formi... A debitovaću protiv Škotske na Hempden parku. Igraćemo tu utakmicu sa najboljim mogućim timom. Iako sam sanjao da postanem selektor Argentine, nikada nisam mislio da će se to ostvariti", izjavio je četrdesetosmogodišnji Maradona.

Interesantno je da je on svoj prvi gol za Argentinu postigao 1979. godine, upravo protiv Škotske (3:1) na Hempden parku!

Mogućnost da Maradona sjedne na klupu "gaučosa" oduševila je neke reprezentativce, a prije svih asa Barselone Lea Mesija. Ipak, fudbalski savez Argentine tek će u utorak saopštiti svoju zvaničnu odluku o tome.

Maradona se trenerskim poslom bavio veoma kratko, tokom 90-ih, kada je vodio Deportivo Mandiju i Rasing. Očekuje se da će u njegovom stručnom štabu biti mjesta za nekadašnjeg selektora Karlosa Biljarda i druga iz reprezentacije Pedra Trolja.

Nekadašnji predsjednik Napolija Korado Ferlaino rekao je da Argentinac ima talenta za novu ulogu.

"Jedno vrijeme je trener Napolija bio Otavio Bjanki, ali od njegove druge sezone igrači su prestali da ga slušaju. Pravi trener ekipe tada je bio Maradona".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC