• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano: Halo, Žoze ljubavi…

Brazilski napadač Adrijano otpušten je iz milanskog Intera zbog nepristojnih poruka koje je s mobilnog telefona slao treneru Žoze Murinju!

 Adrijano: Halo, Žoze ljubavi… Izvor: MONDO

U šturom klupskom saopštenju, koje je izdato u četvrtak, navodi se da su Adrijano i Inter okončali saradnju zbog "nesretnog incidenta" sa portugalskim stručnjakom Žozeom Murinjom.

Italijanski mediji navode da se pod "nesretnim incidentom" podrazumijeva nekoliko vrlo bezobraznih poruka, koje je putem mobilnog telefona poslao Adrijano svom treneru.

Sve je počelo u srijedu uveče kad je problematični Brazilac "pokupio" zgodnu studenticu glume Gabrijelu, za koju se kasnije saznalo da se preziva Galijani, ali nije poznato da li je u srodstvu sa Adrijanom Galijanijem, direktorom iz rivalskog Milana i odveo je u hotel Hilton u prestonici mode.

Međutim, Gabrijela se pokazala kao vrlo tvrd orah, tražeći od robustnog centarfora da ukoliko želi "nešto više", mora pronaći način da je impresionira.

Nesretni Adrijano se trudio, žonglirao narandžama, dubio na rukama i glavi, pokazivao izvajano tetovirano tijelo, ali uzalud. Gabrijela je ostala nepokolebljiva.

Prema tvrdnjama medija, ona je predložila Adrijanu da se našali sa bivšim menadžerom Čelsija tako što će mu poslati poruku i reći da ga voli, što je Brazilac odbio, barem u prvi momenat…
"Ne mogu to, dobiću otkaz", bunio se Adrijano, ali je na kraju pristao i poslao zvučnu poruku Portugalcu pjevušeći stari hit Stivija Vondera "I just call to say I love you…".

Međutim, Adrijanovim mukama tu nije došao kraj…

"Ovo je bilo duhovito, ali još nisi ni blizu da me osvojiš,. Moraćeš još da se potrudiš. Sad ponovo pozovi Murinja i kaži mu da je jako loš trener", zatražila je Gabrijela, što je Adrijano, očigledno zaslijepljen njenom ljepotom, i uradio:
"Slušaj ti klošaru, zaboravi prvu poruku. Ne volim te ni najmanje. Znaš li ti ko sam ja? Ja sam Imperator i ako ne budem igrao u prvoj postavi u subotu, skinuću ti taj kiseli osmijeh s lica! "

Dvadesetjednogodišnja djevojka bila je zadovoljnija drugim pozivom, ali ne u potpunosti.

"Tvoja misija još nije završena. Sad pozovi šefa da nam se pridruži u hotelu", uporna je bila Gabrijela.
Nakon odbijanja, sama je uzela telefon, stisnula ponovno biranje i ostavila treću poruku: "Žoze, ti mene ne poznaješ, zovem se Gabrijela i možeš me zvati kad god želiš. Dođi u Via Luiđi Galvani u Hiltonu, soba 433, čekam te ‘Specijalni’".

Čim je trener "neroazura" preslušao poruke, otišao je kod gazde Masima Moratija, koji je automatski donio odluku da uruči otkaz Brazilcu.

Adrijano je propustio trening u četvrtak, ali barem je na vratima njegove hotelske sobe do kasno poslijepodne stajao znak "Ne uznemiravaj"!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC