• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan:Poklon Hajduku, Džomba:Slavićemo na JNA

Nedostajala nam je koncentracija i realizacija, koji su na kraju odlučili utakmicu, ocijenio Slaviša Jokanović nakon remija Partizana sa Hajdukom.

 Jokan:Poklon Hajduku, Džomba:Slavićemo na JNA Izvor: MONDO

Parni valjak je opet "zaribao". Poslije tri meča bez pobjede, crno-bijeli su se ponadali da je uspjeh protiv Jagodine početak pobjedonosne serije, ali ih je zaustavio i Hajduk u Kuli - 1:1 (1:1).

"Dobro smo otvorili utakmicu, imali mnogo šansi, ali umjesto da na poluvrijeme odemo sa 0:4, otišli smo sa 1:1. Nedostajala nam je koncentracija i realizacija, koji su na kraju odlučili utakmicu", ocijenio je Slaviša Jokanović.

Trener Partizana je apostrofirao opstrukciju igre Kuljana, koja je posebno bila izražena u drugom poluvremenu.

"U drugih 45 minuta smo napadali, pokušavali da stignemo do pobjede, u to malo vremena što se igrao fudbal, ali nam to nije pošlo za nogom. Ekipa je uložila mnogo truda, ali za to nije nagrađena. Ne mogu joj zamjeriti na pristupu i zalaganju, ali sam nezadovoljan stvarinma, koje se s vremena na vrijeme ponavljaju, ali ih ne bi smjelo biti. Poklonili smo dva boda Hajduku", zaključio je Slaviša Jokanović.

Trener Hajduka Radmilo Jovanović se nije pojavio na konferenciji za medije poslije utakmice zbog bolesti, pa se novinarima obratio Nikola Džomba, finansijer kluba.

Njegov utisak je bio dijametralno suprotan u odnosu na Jokanovićev, a naglasio je i da je Hajduk u protokolu imao 17, umjesto predviđenih 18 imena igrača.

"Ne bih se složio sa Jokanovićem, da im je bod poklonjen. Gol smo primili poslije greške naših štopera i bekova. Zbog kartona u Zrenjaninu i povreda, nismo mogli da imamo 18 igrača, a nedostajali su nam ključni. Zato su na klupi bila dvojica momaka ispod 18 godina. I to šansi što su nam napravili, bile su plod naših grešaka", počeo je Džomba priču.

Prvi čovjek Hajduka je likovao prisjećajući se prethodnog duela iszih rivala.

"Prije dva mjeseca su nam prepotentno poručili da će nam dati pet golova u Kuli, a mi smo im rekli da dođu i to urade. Da smo bili kompletni siguran sam da bismo pobijedili. Ako u narednom meču na JNA budemo mogli da računamo na najjaču postavu, nećemo igrati neriješeno, nego pobijediti.

Džomba se osvrnuo i na svoja neslaganja sa pristalicama Crvene zvezde.

"Ovaj remi je veoma važan za ekipu, klub, grad, za navijače Zvezde, da vide da ne igramo ni za koga. Čim je izašao Partizanov Fejsa bilo je jasno da ne mogu da nam daju gol. Pogotovo bih pohvalio naše štopere, vidjeli ste kako su odigrali protiv 'vanzemaljaca', Žuke, Moreire, Dijare... Štopera kao što je Trajković nemaju ni Partizan ni Zvezda. Da je kojim slučajem igrač crno-bijelih sigurno ne bi izgubili protiv Sampdorije i Fenerbahčea. Šteta je što ima samo 19 godina, nema prostora za napredak, bojim se da ga nećemo moći prodati na ljeto", u svom stilu je završio Nikola Džomba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC