• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: "Pijevci" srušili Liverpul

Liverpul više nije lider Premijer lige pošto je u subotu na Vajt Hart Lejnu poražen od preporođenog Totenhema 2:1 i tako prepustio vrh Čelsiju.

 PREMIJER: "Pijevci" srušili Liverpul Izvor: MONDO

“Pijevci” definitivno nisu isti tim nakon smjene Huandea Ramosa i postavljanja Harija Rednapa na njegovo mjesto, a to su nakon pobjede nad Boltonom i remija sa Arsenalom dokazali skinuvši skalp lideru na tabeli Liverpulu.

Ekipa Rafe Beniteza vodila je dugo golom Kujta iz trećeg minuta, napadala i propustila nekoliko odličnih prilika, a onda u 69. minuti desio se trenutak koji je okrenuo čitav meč.
Bentli je izveo korner za domaće, a Džejmi Karager glavom zabio u svoju mrežu. Interesantno, ovo je već treći autogol defanzivca Liverpula u duelima sa “pijevcima”.

Od tog trenutku slika na terenu se sasvim promijenila, osokoljeni Totenhem krenuo je po sva tri boda i to mu se u samom finišu isplatilo.

Pavljučenko je u sudijskoj nadoknadi pogodio mrežu Reine za veliko slavlje navijača na Vaj Hart Lejnu i bijeg sa samog dna tabele.

Fudbaleri Čelsija „petardom“ u mreži ispratili su Sanderlend sa Stamford Bridža, a Mančester junajted je savladao Hal siti 4:3, uz jedan gol srpskog reprezentativca Nemanje Vidića.

Nakon šokantnog poraza od Liverpula na svom terenu ekipa Felipea Skolarija iskalila je bijes na Sanderlendu savladavši ga rezultatom 5:0.

Najzaslužniji za pobjedu „ „plavaca“ kojom su se učvrstili na druugom mjestu na tabeli je Nikolas Anelka koji je postigao het-trik, a po jedan gol dodali su Aleks i Lampard.

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić učestvovao je u goleadi na Old Trafordu postigavši četvrti pogodak za Mančester junajted u pobjedi nad Hal sitijem 4:3.

Iako su „tigrovi“ nakon vođstva Mančestera 4:1 golovima Mendija i Đovanija doveli meč u neizvjesnu završnicu ipak nisu uspjeli da naprave iznenađenje i izvuku bod.

Nakon prokockane pobjede nad Totenhemom u prošlom kolu (4:4) fudbaleri Arsenala nastavili su sa neprijatnim iznenađenjima za svoje navijače.

„Tobdžije“ su u nedjelju poraženi na gostovanju Stouku 2:1 pa sada zaostatak Arsenala za vodećim Liverpulom koji ima utakmicu manje iznosi šest bodova.

Vigan je golom veterana Emila Heskija u sudijskoj nadoknadi slavio u Portsmutu 2:1, a
u premijernom meču 11. kola engleske Everton je na svom Gudison parku savladao Fulam 1:0.

„Karamele“ su se dugo mučile sa gostima, a 16. uzastopni domaći trijumf nad Fulamom obezbjedio im je bivši igrač ovog kluba Luis Saha golom tri minute prije kraja meča.



REZULTATI 11. KOLA:

Everton - Fulam 1:0
/Saha 87/

Čelsi - Sanderlend 5:0
/Aleks 27, Anelka 30, 45, 53, Lampard 51/

Mančester j. - Hal siti 4:3
/Ronaldo 3, 44, Kerik 29, Vidić 57 - Kuzan 23, Mendi 69, Đovani 82/

Midlsbro - Vest Hem 1:1
/Mido 85 - Malins 21/

Portsmut - Vigan 1:2
/Kranjčar 82 - Zaki 45penal, Heski 91/

Stouk - Arsenal 2:1
/Fuler 11, Olofinjan 73 - Kliši 91/

WBA - Blekburn 2:2
/Bednar 55, Miler 62 - Mekarti 13penal, Endrjuz 89/

Totenhem - Liverpul 2:1

/Karager 69autogol, Pavljučenko 90+1 - Kujt 3/

Nedjelja

Bolton - Mančester siti

Ponedjeljak

Njukasl - Aston Vila

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC