• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNA GORA: Grbalj enigma za šampiona

Zeta poražena od "davljenika".

 CRNA GORA: Grbalj enigma za šampiona  Izvor: MONDO

Budućnost nije uspjela da prekine crnu seriju u prvenstvenim okršajima sa Grbljem (pet mečeva bez pobjede). U derbiju 12. kola ekipa iz Radanovića je pod Goricom domaćinu ostavila samo bod – 2:2.

Za razliku od prethodna dva gostovanja Grblja u Podgorici, kada su "plavo-bijeli" ostajali bez trenera, uprava najpopularnijeg crnogoskog kluba ovog puta neće morati da riješava pitanje novog stručnog štaba – Miodrag Ješić ostaje na klupi Budućnosti uprkos novom kiksu i crvenom kartonu, koji mu je pokazan u 60. minutu meča sa Grbljem zbog prigovora sudiji.
Da su prošli "dani slave" nekadašnjeg fudbalskog čuda iz podgoričkog prigradskog naselja Golubovci, definitivno je potvđeno na startu drugog dijela prvenstva Crne Gore: Zeta – Jezero 0:2!

Da stvari budu jasnije nedovoljno upućenim u fudbalske prilike najmlađe članice UEFA, Jezero iz Plava je još uvek jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz Prve lige u kojoj se prvi put u istoriji takmiči od jesenas i koji kao domaćin igra u susjednom gradu...

Drugo veliko iznenađenje u 12. kolu crnogorskog prvenstva priredio je Kom koji je slavio na gostovanju jednom od favorita za titulu, Rudaru iz Pljevalja, sa 2:0.

U preostala tri meča odigrana u popodenvnom terminu slavili su domaćini.

Sutjeska je minimalnim rezultatom pobijedila Jedinstvo u meču u kojem je više od 60 minuta imala igrača manje. Petrovčani su u finišu postigli pobjedonosni gol za trijumf na svom terenu protiv "fenjeraša" Dečića, dok je Mogren rutinski slavio protiv Lovćena 2:0 i tako na nekoliko časova, preuzeo lidersku poziciju na tabeli.



Rezultati 12. kola:

Rudar - Kom 0:2
(Đuretić 44, Jovanović 66)

Sutjeska – Jedinstvo 1:0
(Zvicer 53p)

Petrovac - Dečić 2:1
(Lopičić 15,48 - Nikezić 85)

Mogren – Lovćen 2:0
(Grbić 50, Ćetković 74)

Zeta – Jezero 0:2
(Nikolić 24, Jovović 69)

Budućnost - Grbalj 2:2



Tabela:

Mogren 24, Grbalj 24, Budućnost 23, Sutjeska 18, Zeta 18, Rudar 18, Petrovac 16, Kom 15, Lovćen 14, Jezero 12, Jedinstvo 9, Dečić 6 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC