• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Rome napali autobus sa igračima

Prekipjelo im je do te mjere, da su napali autobus sa igračima svog tima.

 Navijači Rome napali autobus sa igračima Izvor: MONDO

Navijači Rome teško su preživjeli poraz od Juventusa u subotu uveče (2:0), tako da je njih stotinak čekalo do 2.00 ujutru da stigne autobus sa igračima iz Torina...

Kada se bus pojavio, ka njemu je poletjela kiša raznoraznih predmeta, kao i salva zvižduka i pogdrnih parola... Poslije svega, nije bilo povrijeđenih.

"Naša vjera ne smije biti iznevjerena. Svi ste vi plaćenici. Idite na posao!", vikao je zvijezdama tima jedan od vođa navijača.

Poslije poraza od Juventusa, Roma je skliznula u opasnu zonu i trenutno ima drugu najgoru odbranu u Seriji A. Prije samo nekoliko mjeseci, skoro identičan tim, sa istim trenerom Lućanom Spaletijem, "ćerao" se sa Interom u trci za skudetom do posljednjeg kola.

Ove jeseni, "vučica" je primila 17 golova na devet mečeva. Gora je samo Ređina sa 19 pogodaka u sopstvenoj mreži, ali iz deset utakmica... Roma ima neodigran meč sa Sampdorijom prošle srijede, tako da trenutno ima skor od dvije pobjede, jednog remija i ŠEST poraza!?

Kapiten tima u meču sa Juventusom, Kristijan Panući, stao je u odbranu trenera Spaletija, koji je do skoro imao podršku navijača uprkos mizernim rezultatima u sezoni 2008/09.

"Prije nego što je Spaleti došao, imali smo nekoliko sličnih perioda očajne igre. Ponoviću po ko zna koji put da mi nemamo problem sa trenerom. Poslije tri fantastične godine sa Spaletijem, naišao je period loše igre. Moramo da radimo kako bi se to konačno završilo", poručuje Panući.

Već u utorak, na Olimpiko stiže Čelsi u Ligi šampiona. Snaga iz Londona nije mogla u gore vrijeme da doputuje u Rim...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC