• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bingulac: Dovešću Mihajlovića u Zvezdu!

Kandidat za predsjednika Fk Crvena Zvezda obećava da će u slučaju pobjede Siniša Mihajlović bio dio njegovog tima.

 Bingulac: Dovešću Mihajlovića u Zvezdu!  Izvor: MONDO

Zoranu Bingulcu ne pada na pamet da se povuče iz trke za predsjednika Crvene zvezde.

Bivši ministar omladine i sporta i kandidat za prvog čovjeka kluba iz Ljutice Bogdana uvjerava da će u slučaju pobjede na Izbornoj skupštini, na "Marakanu" dovesti Sinišu Mihajlovića!

Bingulac tvrdi da Dobrivoje Tanasijević nije stekao nikakvu prednost pridobijanjem Vladimira Jugovića jer je, pored Mihajlovića, na njegovoj strani i aktuelni predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević.

"Poštujem gospodina Jugovića i, u slučaju da pobijedim na Izbornoj skupštini, sportski sektor će biti otvoren za sve istinske legende kluba. Medjutim, ponosan sam zbog toga što su moju kandidaturu putem medija javno podržali Siniša Mihajlović i Dejan Savićević. Ne možete da poreknete da je Mihajlović personifikacija Zvezdinog uspjeha iz Barija 1991. godine. Dokazan je kao igrač, trener i čovjek. Učiniću sve da upravo on dodje na Marakanu, da bude dio najvećeg srpskog brenda jer je dokazao koliko voli ovu zemlju", rekao je Bingulac u intervjuu "Pressu".

Za sada, veću podršku ima Tanasijević, koji je u svom timu okupio Jugovića, Stevana Stojanovića i Marka Miškovića, medjutim, Bingulac poručuje da će trčati predsjedničku trku do kraja.

"U javnom životu sam od 1973. godine i znam kako funkcionišu te stvari. U pitanju je klasična podmetičana i sinhronizovano puštanje priča. Od dana kada su me Sjavet kluba i sekcija veterana predložili za mjesto predsjednika, u medijima se oglašavam svaki dan. Bilo je očigledno dovoljno da ugasim telefon na tri sata kako bi neko pomislio da se povlačim. Ali, ja sam odlučan u namjeri da uspijem i pobijedim. Napisao sam plan i program koji će u ponedeljak predati radnoj grupi", rekao je Bingulac.

Bivši ministar i fudbaler Crvene zvezde obećava da će okupiti moćne ljude u upravi kluba.

"U mom upravnom odboru zadužena za finansije biće šestorica vrlo moćnih i uticajnih ljudi. Dogovor je da vam njihova imena kažem minut poslije Izborne skupštine jer oni žele da budu na strani pobjednika. Brzo ćemo oformiti jak tim koji će upravljati Crvenom zvezdom kako igrački kadar ne bi osjetio posljedice trenutne situacije. Za ljude koji su doveli najveći srpski brend u ovakvu situaciju neće biti mjesta", poručio je Bingulac.

Dugo očekivana Izborna skupština Crvene zvezde biće održana 13, 14. ili 15. novembra, a taj skup definitivno će ući u buduće almanahe najtrofejnijeg srpskog kluba jer će skupštinski delegati prvi put birati izmedju dva kandidata - Zorana Bingulca i Dobrivoja Tanasijevića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC