• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović ipak dolazi u Bolonju

Iako je prethodnih dana uporno odbijao mogućnost da sjedne na klupu Bolonje Siniša Mihajlović gotovo suigurno preuzima ovaj tim.

 Mihajlović ipak dolazi u Bolonju Izvor: MONDO

Prema pisanju italijanskih medija, dosadašnji trener Bolonje Danijele Arinjoni dobio je otkaz poslije ponižavajućeg poraza od Kaljarija (5:1), a predsjednik Bolonje Frančeska Menarini pregovara sa Mihajlovićem.

Mihajlović nema veliko trenersko iskustvo, ali je bio pomoćnik Robertu Manćiniju na uvijek vrućoj klupi milanskog Intera.

Iz izjave nekadašnjeg fudbalera Vojvodine, Crvene zvezde, Lacija i Intera date "Sportskom žurnalu" može se zaključiti da je Mihajlović već pristao da bude trener Bolonje.

"Sada samo razmišljam kako da u narednih nekoliko dana, koliko imam na raspolaganju, konsolidujem atmosferu u ekipi. Veoma je bitno da uspostavim dobru komunikaciju sa igračima i da im pomognem da vrate očigledno poljuljano samopouzdanje", rekao je Mihajlović.

Italijanski mediji izvještavaju da je grupa od oko 70 besnih navijača Bolonje dočekala ekipu na aerodromu po povratku iz Kaljarija i uzvikivali su im pogrdne parole. Kada su se igrači Bolonje nekako dočepali klupskog autobusa, navijači su uz povike: "Sram vas bilo", ljuljali vozilo, a potom udarali u prozore.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC