• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin dug 16 miliona evra

Dug Fudbalskog kluba Crvena zvezda iznosi 16 miliona evra, piše "Politika", pozivajući se na podatke revizije poslovanja beogradskog kluba...

 Zvezdin dug 16 miliona evra Izvor: MONDO

Pri reviziji poslovanja , koju je uradila firma "BDO BC Eksel" iz Beograda, nisu uzeti u obzir potraživanja na osnovu ljetošnjih transfera nekadašnjeg kapitena Dejana Milovanovića (prešao u francuski Lans) i ekvadorskog reprezentativca Segunda Kastilja, koji je na pozajmici u engleskom Evertonu.

Crvena zvezda bi za Kastilja trebalo da dobije dva miliona evra, dok bi za Milovanovića mogla da inkasira oko milion i po, pod uslovom da on sa Lansom obezbijedi povratak u prvoligaško društvo.

"Politika" piše i da će sjednica Skupštine Crvene zvezde najvjerovatnije biti održana 13. novembra. Najprije će biti razriješen bivši predsjednik Toplica Spasojević i cijeli Upravni odbor, koji su podnijeli ostavke u avgustu, a potom će se birati novi predsjednik.

Kandidati za novog predsjednika su Zoran Bingulac i sadašnji vršilac dužnosti prvog čovjeka kluba Dobrivoje Tanasijević aka Den Tana.

Kandidati su u ponedjeljak Radnoj grupi u pisanoj formi dostavili plan i program rada kluba u narednih pet godina.

Radna grupa, nezvanično se saznaje, o programima dvojice kandidata trebalo bi da se izjasni u srijedu, a potom će uputiti konkretan predlog za Skupštinu.

Za sada, veću podršku ima Tanasijević, koji je u svom timu okupio Vladimira Jugovića, Stevana Stojanovića i Marka Miškovića.

Osim Den Tane, ono što bi moglo da predstavlja problem za Bingulca je i njegovo političko angažovanje. Naime, prema Statutu Crvene zvezde niko ko je aktivan u politici ne može da se kandiduje za funkciju u klubu.

Bingulac je bio u timu Srpske radikalne stranke i pomagao je Aleksandru Vučiću u izbornoj trci za gradonačelnika, a potom je bio i na promociji novoosnovane Srpske napredne stranke, čiji su lideri nekadašnji funkcioneri SRS Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC