• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Dejo se predomislio, Bingulac ispao

Dejan Savićević se predomislio.

 MONDO: Dejo se predomislio, Bingulac ispao Izvor: MONDO

Prvi čovjek crnogorskog fudbala najprije je javno podržao kandidaturu Zorana Bingulca za predsjednika Crvene zvezde, ali sada priznaje da bi mu se više svidjelo da na čelu crveno-bijelih vidi tandem Dobrivoje Tanasijević - Vladimir Jugović.

Koliku je zbrku medju Zvezdašima izazvala činjenica da su se prvi put u istoriji kluba u trci za fotelju u Ljutice Bogdana našla dva kandidata, Bingulac i Tanasijević, najbolje oslikava Dejin primer.

"Istina je da sam podržao Bingulca, ali to je bilo u trenutku kada nije postojao drugi kandidat. Tanasijević i Jugović su moji prijatelji i znam da imaju kvalitet i dobre namjere", izjavio je Savićević za MONDO.

Nekadašnji as crveno-bijelih objasnio je da je u startu podržao Bingulca, jer nije želio da u klub dodje neki političar ili biznismen, koji ne zna šta je Zvezda i koji će da upropasti sve, kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

Kandidati za predsjednika, Tanasijević i Bingulac, u ponedeljak su Radnoj grupi predstavili i u pisanoj formi dostavili plan rada kluba u narednih pet godina, a to tijelo zaduženo za pripremu Izborne skupštine u srijedu u 13 časova izjasniće se o kandidatima i njihovim programima.

Za očekivati je da će Radna grupa slijediti tradiciju Crvene zvezde i da će Skupštini predložiti jednog kandidata, gotovo sigurno Tanasijevića, koji je u svom timu okupio Vladimira Jugovića, Stevana Stojanovića i Marka Miškovića..

Medjutim, ni to neće odbiti Bingulca da odustane. Dobro obaviješteni izvori MONDA tvrde da će u slučaju da Radna grupa izabere Tanasijevića, što je izvjesno, nekadašnji ministar sporta i omladine poslednjeg aduta povući uoči Skupštine, kada će pokušati da izlobira da ga pet članova najvišeg klupskog organa predloži na samoj sjednici, nakon čega bi uslijedilo glasanje.

Čak i da Bingulac dodje u situaciju da se glasanjem odlučujuje o prvom čovjeku kluba skoro je nevjerovatno da će i pobijediti, naročito ako se u obzir uzme činenica da je u poslednja dva dana ostao bez dva jaka argumenta u izbornoj utakmici.

Prvo Siniša Mihajlovića, za koga je obećao da će ga dovesti na "Marakanu", a koji je u ponedeljak postao trener Bolonje, a sada i Dejana Savićevića, na čiju podršku je najozbiljnije računao.

(J.M., MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC