• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger kuka za Adebajorom, a Hjuz za Petrovom

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da će napadač Emanuel Adebajor zbog povrede odsustvovati sa terena naredne tri nedelje.

 Venger kuka za Adebajorom, a Hjuz za Petrovom Izvor: MONDO

Reprezentativac Toga povrijedio je članak na nozi u subotnjoj utakmici protiv Stouka, poslije duela sa Rajanom Šoukrosom. Stouk je dobio utakmicu 2:1.

Adebajor, koji je ove sezone postigao devet golova, propustiće nekoliko važnih utakmica Arsenala, uključujući i derbi protiv Mančester junajteda koji je na programu za vikend.

Trener Arsenala ima mnogo problema sa sastavom tima zbog povreda važnih igrača.

"Adebajor će odsustvovati sa terena tri nedelje, a Teo Volkot je operisao rame i neće igrati nekoliko dana ili možda nekoliko nedelja. Još nismo sigurni za Vilijama Galasa, ali će se Bakari Sanja vratiti u tim", naglasio je Venger u izjavi za klupski sajt.

Francuski trener nedavno je optužio igrače Stouka da su namjerno faulirali fudbalere Arsenala, ali su novi članovi Premijer lige to odlučno demantovali.

Problem sa povredom ima i prvotimac Mančester sitija i reprezentativac Bugarske, Martin Petrov. Moraće na operaciju koljena zbog čega će četiri mjeseca biti van stroja.

Petrov se povrijedio dok je igrao u dresu nacionalne selekcije, a pošto koljeno nije reagovalo na terapije, jedino rješenje je hirurški zahvat.

"Martin će najvjerovatnije odmah po povratku iz Bugarske otići na operaciju. Nećemo na njega moći da računamo do marta i to je veliki udarac za ekipu. Najgore od svega je što se povrijedio igrajući za reprezentaciju, a posljedice snosi klub", rekao je menadžer Mančester sitija, Mark Hjuz.

Prema njegovim riječima, odsustvo Petrova sigurno će se odraziti na igru tima, jer je bugarski internacionalac u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača "građana".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC