• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Bingulac precrtan, ostao samo Tana

Dobrivoja Tanasijevića dijeli samo korak od toga da izbriše prefiks vršilac dužnosti ispred titule predsjednika Crvene zvezde.

 ZVEZDA: Bingulac precrtan, ostao samo Tana Izvor: MONDO

Radna grupa FK Crvena zvezda odlučila je da Skupštini kao kandidata za predsjednika predloži samo Tanasijevića, ali ne i Zorana Bingulca, koji je takodje istakao kandidaturu.

U obrazloženju odluke članovi Radne grupe naveli su da su detaljno razmotrili sve relevantne činjenice na osnovu kojih su utvrdili da Tanasijević ispunjava sve kriterijume, dok je Bingulac eliminisan zbog političkog angažmana.

"Radna grupa nije prihvatila prijedlog kandidature Zorana Bingulca iz razloga njegove aktivne političke angažovanosti, što je u direktnoj suprotnosti sa Statutom kluba, kao i sa tradicijom da Crvena zvezda bude van uticaja bilo koje političke stranke, poštujući pritom pravila i propise FIFA i UEFA", navedeno je u obrazloženju odluke Radne grupe.

Bingulac je bio u timu Srpske radikalne stranke i pomagao je Aleksandru Vučiću u izbornoj trci za gradonačelnika, a potom je bio i na promociji novoosnovane Srpske napredne stranke, čiji su lideri nekadašnji funkcioneri SRS Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Radna grupa, koju čine Krcun Dragović, Tomislav Milićević, Miodrag Djordjević i Milan Šutić, dostavila je svoju odluku na usvajanje Skupštini kluba, koja bi trebalo da bude održana 13. novembra.

I dalje postoji, doduše minimalna šansa, da se Skupština, ipak, opredjeljuje izmedju dva kandidata, a da bi se to dogodilo potrebno je da Bingulac izlobira pet članova najvišeg klupskog organa, koji bi ga predložili na samoj sjednici. Medjutim, i da to uspije gotovo je nevjerovatno da bi u direktnom glasanju mogao da pobijedi Tanasijevića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC