• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Nisu isto Bundes i Superliga

Pognutih glava su crno-bijeli napustili teren stadiona "Mercedes benc". Štutgart je pobijedio 2:0 i ostavio ih na dnu tabele grupe C Lige UEFA.

 Jokan: Nisu isto Bundes i Superliga  Izvor: MONDO

"Čestitam Štutgartu na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu smo propustili šanse. Igrali smo snažno i disciplinovano, a Štutgart je iskoristio našu slabost u poslednjih 15 minuta. Pokazalo se da je razlika u kvalitetu između Bundes lige i naše Superlige ipak velika", izjavio je Slaviša Jokanović, trener Partizana, poslije utakmice.

Šefu struke "švaba" Arminu Vehu je pobjeda nad Partizanom bila od izuzetne važnosti. Ne samo da bi njegov tim ostao u igri za plasman u šesnaestinu finala Kupa UEFA već i kako bi se prekinula serija loših rezultat u prvenstvu.

"Igrali smo dobro u prvih 25 minuta, ali na žalost, nismo iskoristili prilike. Protivnik se onda otvorio i pokazao da zna da igra fudbal što smo i ranije znali. Međutim, po povratku iz svlačionice smo ponovo preuzeli kontrolu i postigli golove koji su neophodni za uspjeh. Mislim da smo zasluženo pobijedili", naglasio je Armin Veh.

Dvostruki strijelac, Mario Gomez, nije se razmetao izjavama.

"Samo u jednom dijelu meča smo igrali dobro. U takvim situacijama najvažnije je da se pobijedi, pa makar golom postignutim u 90. minutu. Mi smo uspjeli da pobijedimo i to zasluženo, jer smo bili bolji, izuzev u drugom dijelu prvog poluvremena", podvukao je Gomez.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC