• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arapović: Nije problem, otići ću

Vječiti sarajevski derbi mogao bi da bude poslednji koji će sa klupe voditi oba trenera - Husnija Arapović i Simo Krunić.

 Arapović: Nije problem, otići ću  Izvor: MONDO

Arapovića su pogodila skandiranja navijača "Husnija odlazi…", iako je nedavno preuzeo "bordo" tim, navode federalni mediji.

"Nije problem otići ću, ukoliko tako odluči Uprava. Došao sam da nešto pokušam napraviti sa Sarajevom, ali očito to je sa ovim igračkim kadrom teško. Navijači su tražili da odem, ali Uprava odlučuje. Ispoštovaću svaku njihovu odluku", rekao je Arapović poslije sarajevskog derbija, koji je treći put zaredom završio bez golova.

Arapović je podvukao da nimalo nije zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Normalno je da nisam zadovoljan. Trebali smo slaviti. Imali smo više šansi od Želje, ali nismo ih iskoristili. Naši rivali su došli sa namjerom da se brane i uspjeli su u tome. Jednostavno, nama fali jedan veznjak da ‘podvali’ napadačima nekoliko lopti. Da smo dali gol uvalili bi im još tri komada. Ovako, nismo imali rješenja za Željinu odbranu i ostalo je 0:0".

Strateg Želje Simo Krunić nešto zadovoljniji je napustio Koševo, ali je istakao da uprkos remiju nije siguran za svoj posao.

"Bod nam više znači nego Sarajevu. Sigurno da možemo biti zadovoljniji od domaćina kojima čestitam na fer i korektnoj igri. Moji igrači su osim jednog propusta ispoštovali dogovor iz svlačionice. Nisu gubili glavu, znali su kako treba da reaguju. Iako meč nije bio pretjerano kvalitetan, borbenosti nije nedostajalo", izjavio je Krunić.

On je dodao da ovim bodom nije rješen njegov status u klubu sa Grbavice.
"Egal sa derbija ne znači da je sezona spašena. Znam da ću sigurno na klupi biti još u dvije utakmice, odnosno do kraja jesenjeg dijela, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje".

(MONDO)
.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC