• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha zahvalan igračima!

Trener Bolonje Siniša Mihajlović zahvalio je svojim igračima na ispoljenom karakteru, iako ga je poraza na debiju, autogolom, spasio bek Rome Sisinjo.

 Miha zahvalan igračima! Izvor: MONDO

"Hvala igračima, dokazali su da su dobra ekipa. Roma je pobjedom nad Čelsijem u Ligi šampiona dobila veliki moralni podstrek, a mi smo se borili i stvorili više šansi, iako je lopta duže bila u njihovom posjedu".

Bolonja je prethodno izgubila osam od deset utakmica u prvenstvu. Dvije pobjede došle su kada ih je malo ko očekivao, na San Siru protiv Milana i kod kuće protiv Lacija, u to vrijeme lidera Serije A.

"Bilo je sasvim realno da izgubimo i od Rome. Ali momci su podigli samopouzdanje i zaslužili bod. To je duh koji želim da vidim. Ako poslije 90 minuta napustite teren uzdignute glave, onda rezultat nije najbitniji. Naravno, bio bi veliki udarac da smo izgubili ovu utakmicu", smatra Mihajlović, koji je u subotu prvi put u karijeri samostalno vodio ekipu.

"Osjećaj je bio sjajan, naročito što je sa druge strane bio veliki klub, a Bolonja dokazala da nije inferiorna. Šteta što smo primili onakav gol..."

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije smatra da njegov novi tim ima svijetlu budućnost, iako će i narednih nedjelju dana provesti u zoni ispadanja.

"Ako nastavimo da igramo ovako koncentrisano i sa ovoliko požrtvovanja, možemo da uradimo mnogo. I prije utakmice sam vjerovao u potencijal Bolonje, sada vjerujem još više".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC