• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Some nije kažnjen, Vošo stižemo

Ibrahim Some ipak nije kažnjen zbog nediscipline na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina.

 Janevski: Some nije kažnjen, Vošo stižemo Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski kategorično demantuje informaciju da će tamnoputi napadač morati da plati 500 evra zbog nećkanja prilikom ulaska u igru.

Naime, kada je u poslednjem minutu utakmice protiv Vojvodine Some trebalo da zamijeni Ivana Tričkovskog, nije bio zadovoljan što na teren treba da istrči u tako kasnoj fazi utakmice.

"Činjenica je da je sporo ulazio u igru. Kritikovao sam ga, ali daleko od toga da je kažnjen. Nije ni bilo riječi o kazni. Ne znam odakle je potekla ta informacija", jasan je bio makedonski stručnjak.

Crvena zvezda je treća na tabeli superligaške tabele. Pobjedom nad "lalama" (3:1) prestigla je OFK Beograd i stala uz rame Javoru. Sada je na samo bod od drugoplasirane Vojvodine.

Više od tri boda u subotnjoj utakmici 12. kola, Janevskog, ali i navijače, raduje igra crveno-bijelih. Opšte je mišljenje da je to bila najbolja partija ekipe u sezoni.

"To je model igre kakav želim. Sa jedan ili dva dodira, raznovrsno u napadu, stalnim utrčavanjima u prazan prostor, korišćenjem bokova", složio se sa ocjenom i Janevski, ali upozorio:

"Nadam se da su igrači naučili lekciju i da se neće ponoviti situacija kao poslije utakmice sa OFK Beogradom kada smo loše igrali i izgubili u Čačku. Sad nas očekuje ispit u Kupu u Čelarevu, a nama je to takmičenje izuzetno važno, jer sami krojimo svoju sudbinu i u ravnopravnoj smo poziciji sa svima".

Šef struke crveno-bijelih i dalje ne želi da gleda ka komšiluku.

"Matematička, ali i životna logika mi kažu da je glupo misliti da stanje na tabeli ne može da se promijeni. Ako je Partizan mogao da stekne devet bodova prednosti za 12 kola, onda za 21 kolo može još dosta toga da se promijeni. I da se istopi razlika i da se uveća. Ipak, još ne gledam ka prvom mjestu, kao što nisam gledao kada smo bili 11. Tada sam ciljao deseto, a sada drugo".

Ibrahim Gaj je odslužio kaznu od četiri meča zabranje igranja, ali ipak nije bio u sastavu u utakmici sa Vojvodinom.

"Ispao je iz takmičarskog ritma. Toga je svjestan i on i ja i ne postoji problem. Trenira dobro. Ipak, igrači koji su dobili šansu u njegovom odsustvu su je iskoristili", podsjetio je Janevski da je Petković preuzeo ulogu štopera, a mjesto lijevog beka povjerio Mijailoviću.

Poput Gaja, i Nino Pekarić je fizički spreman poslije oporavka od povrede, ali nije u takmičarskom ritmu.

Crveno-bijeli tabor je napustio Brazilac Rožer dos Santos, koji je bio na probi.

"Rekli smo da ćemo testirati četvoricu-petoricu i da nećemo sa prvim da potpišemo ugovor. Neophodan nam je igrač koji će odmah donijeti kvalitet i nećemo tek tako da 'potrošimo' transfer", zaključio je Čedomir Janevski.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC