• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajkard mijenja Šustera

Na listi želja uprave Reala prvi je Holanđanin Frank Rajkard, iako bivši trener Barselone, koji bi mogao bi da preuzme klub već u januaru...

 Rajkard mijenja Šustera Izvor: MONDO

Uprava madridskog Reala namjerava da promijeni trenera Bernda Šustera ukoliko se nastavi loša forma u koju su njegovi izabranici dospjeli prije mjesec dana.

Naime, rukovodstvo aktuelnog prvaka Španije daće njemačkom stručnjaku još dva mjeseca "fore" da pokuša da popravi igru i atmosferu, jer je uprava sve više frustrirana nastupima igrača na terenu i nezadovoljstvom koje vlada u svlačionici, piše dnevnik "Sport" iz Barselone.

Na listi želja uprave Reala prvi je Holanđanin Frank Rajkard, iako bivši trener Barselone, koji bi mogao bi da preuzme "kraljevski klub" već u januaru.

U prilog dolasku ovog stručnjaka su i petorica reprezentativaca "narandžastih" u sastavu Reala - Van Nistelroj, Drente, Snajder, Roben i Van der Vart.

Mada je prošle sezone Real stigao do šampionske titule, predsjednik Kalderon i njegovi saradnici nisu zadovoljni, jer igra ekipe ne uliva povjerenje, a porazi od Juventusa i remi sa Almerijom dodatno su poljuljali Šusterov "rejting".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC