• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stepiju "packe" od uprave Čukaričkog

Dragoslav Stepanović je "otvorio dušu" o problemima u Čukaričkom, ali iz uprave kluba sa Banovog brda poručuju treneru da ne priča previše.

 Stepiju "packe" od uprave Čukaričkog Izvor: MONDO

Generalni menadžer Čukaričkog Darko Ramovš izjavio je da je Stepanović "prekršio kodeks kluba", govoreći o stalnim "dječjim bolestima" u klubu.

"Nije tačno da igrači nisu primili četiri plate, kao i da neki treniraju sa drugim timom. Nezadovlljni Nikola Jolović, koji se sukobio sa predsjednikom Aleksandrom Mihailovićem, trenira, ali vidjećemo šta ćemo dalje. Što se tiče Aganovića, on po svaku cijenu želi da ode iz kluba, dečko ima privatnih problema, ali on je naš igrač", kaže Ramovš za "Sportski žurnal".

Menažder Čukaričkog potvrđuje Stepijeve riječi da nije pregovarao o preuzimanju Vojvodine, koja je nedavno otpustila Dragoljuba Bekvalca.

"Ne vjerujem da je Stepanović pregovarao sa Novosađanima! Vojvodina je ozbiljan klub. Sa Vojvodinom igramo za deset dana, to je čista hajka na naš klub, te informacije remete mir, ionako imamo mnogo problema koje bi trebalo što prije i na najbolji način da riješimo. Da mi tražimo trenera prvo bismo se obratili klubu", ističe Ramovš.

U dahu nastavlja: "Uvjeren sam da bi nas Stepanović obavijestio da je pregovarao sa Vojvodinom. Nama se niko iz Novog Sada nije obratio, niti tražio pregovore. U ovom trenutku imamo prečih poslova, da prevaziđemo krizu...".

Stepanović se pominjao i kao kandidat za selektora srpske reprezentacije, ali i za trenera Crvene zvezde. Ramovš na to kaže da je Stepanović trener Čukaričkog!

"Sa Stepijem imamo korektne odnose i sve probleme bi trebalo da rješavamo u našoj kući i rješavaćemo ih", poručuje menadžer crno-bijelih sa Banovog brda.

Istovremeno, Stepanović je za "Blic" od utorka rekao da "već duže vrijeme trenira nezadovoljne igrače i razočarano konstatuje da u Čukaričkom svake godine "kreću iz pelena".

"U klubu sam godinu i dva mjeseca, imam 60 godina i za mene nije problem. Međutim, već duže vrijeme treniram nezadovoljne igrače. Otišlo ih je već 15, još petorica hoće da idu. Neprirodno je da se stalno kreće iz pelena. Kada su neke stvari postavljene na pravo mjesto u sportskom kolektivu, igrače možeš da kažnjavaš i nagrađuješ, novčano naravno. Ja moje igrače kažnjavam pjevanjem pred saigračima. Mislio sam da tako šaljem signal, ali neki očigledno nemaju sluha", kaže Stepanović.

On ističe da je tri puta pisao koncept o pravljenju fudbalske akademije, ali da do sada nije dobio odgovor. "Više neću da pišem", poručuje iskusni stručnjak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC