• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinju bogatstvo od Mančester sitija?

Mediji na Ostrvu tvrde da gazde Mančester sitija nude Žozeu Murinju 15 miliona funti godišnje da zamijeni Marka Hjuza na klupi “građana”.

 Murinju bogatstvo od Mančester sitija? Izvor: MONDO

Da li će život Žozea Murinja u italijanskom fudbalu biti kratak? Britanski mediji tvrde da hoće i da će se kontroverzni fudbalski trener vratiti na Ostrvo!

List "San" (The Sun) piše da će vlasnici Mančester sitija ponuditi Portugalcu nevjerovatnih 15 miliona funti (godišnje) da sjedne na klupu tog premijerligaškog kluba i zamijeni Marka Hjuza.

Navodno su pregovori počeli još pre pet nedjelja(!!!???), a slabiji rezultati Sitija samo su podgrijali priče o ovom senzacionalnom transferu.

Na ruku ovoj priči ide i to što je Murinjo u nekoliko navrata kritikovao neke stvari u italijanskom fudbalu.Trener Intera je već zaratio sa dijelom medija, tvrdeći da nemaju poštovanja, a kritikovao je i navijače za koje kaže da nisu dovoljno posvećeni fudbalu.

Nekadašnji trener Čelsija nikada nije krio da želi da se vrati u Premijer, a nedavno je otkrio da će, čim završi posao u Interu, njegova sljedeća stanica opet biti Engleska.

Ipak, malo je vjerovatno da će se Murinjo rastati od Intera prije kraja tekuće sezone, a na gazdama Mančester sitija je da ocijene da li imaju sedam mjeseci za bacanje samo da bi dočekali Portugalca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC