• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija protiv Poljske 14. decembra u Turskoj

Reprezentacija Srbije odigraće 14. decembra u turskom gradu Beleku prijateljski meč protiv Poljske, objavio je Fudbalski savez.

 Srbija protiv Poljske 14. decembra u Turskoj Izvor: MONDO

U saopštenju FSS navodi se da je Belek izabran zato što su vremenski uslovi na turskoj obali dobri u to doba godine, ali i da će ovaj meč poslužiti selektoru Radomiru Antiću da provjeri igrače iz domaće lige.

"Zbog gustog kalendara takmičenja, rijetkost je da selektoru upriličimo jedan ovakav meč. Uz to, utakmica protiv kvalitetnog protivnika biće i odlična prezentacija našeg elitnog klupskog takmičenja i verujem da ćemo se predstaviti na najbolji način", rekao je generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Selekcija Poljske trebalo bi takođe da nastupi sa igračima iz šampionata te države. Utakmice posljednjeg kola jesenjeg dijela Super lige Srbije igraju se 11. decembra, a 14. decembar nije termin FIFA za igranje utakmica.

"Vjerujemo da igrači neće imati ništa protiv da trenažni proces produže za četiri dana, kako bi iskoristili priliku da se nametnu selektoru Antiću. Uputili smo i molbu čelnicima Zajednice klubova da se utakmice posljednjeg kola igraju dan ranije", rekao je Laković.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC