• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Vojvodini pocijepali Antićeve pozive!?

Ispadanje iz Lav Kupa Srbije , moglo bi dvojicu fudbalera Vojvodine da košta nastupa za seniorsku reprezentaciju.

 U Vojvodini pocijepali Antićeve pozive!?  Izvor: MONDO

SOS kanal objavio je, doduše nezvaničnu vijest, da su ljudi iz Uprave novosadskog kluba pocijepali pozive selektora Radomira Antića za Igora Đurića i Dragana Mrđu i saopštili im da "ne zaslužuju da igraju za reprezentaciju"?!

To je, navodno, bila kulminacija serije burnih sastanaka u klubu, poslije eliminacije u prvom kolu nacionalnog Kupa od Hajduka sa Liona, lošijim izvođenjem penala. Raspravljalo se o povjerenju aktuelnom treneru Draganu Radojčiću, koji od prvog dana od kako je naslijedio otpuštenog Dragoljuba Bekvalca ima prefiks "privremeni".

Prema saznanjima beogradske sportske televizije, Radojčić će nastaviti da radi do daljeg, a među predloženim sankcijama za fudbalere, koji su proglašeni najvećim krivcima za krizu u prvenstvu i debakl u Kupu, je i ta da ne primaju plate do kraja godine.

Da li će dvojicu fudbalera po ukusu selektora Antića sve to koštati i nastupa za "orlove" moglo bi da bude poznato već u petak, kada će spisak pozvanih za prijateljski meč sa Bugarskom u Beogradu, 19. novembra, biti i zvanično objavljen.

Defanzivac Đurić je ljetos svojim golovima u obe utakmice odlučujuće doprinio da Vojvodina u prvom kolu kvalifikacija za Kup UEFA eliminiše azerbejdžanski Olimpik iz Bakua, dok je nekadašnji mladi reperezentativac Mrđa doveden početkom septembra, kao slobodan igrač.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC