• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Keba uzeo pare na sina

Lion slavi Igora Kojića, junaka osmine finala Lav Kupa Srbije.

 Keba uzeo pare na sina  Izvor: MONDO


Golman "fenjeraša" Prve lige je odbranio sijaset prilika igrača Vojvodine, u regularnom toku zaustavio i šut Buača sa "bijele tačke", a u penal-seriji ne samo da je odbranio još tri penala već je i postigao pobjedonosni pogodak za Hajduk.

I naravno, sa svih strana su stizale čestitke. Javili su se Ljubinko Drulović iz Slovenije, bivši fudbaler Partizana Dejan Ognjanović, zatim kolege Đorđe Pantić, Darko Božović...

Igor je do sada bio poznatiji kao sin pjevača Dragana Kojića Kebe, a sada je počeo da izlazi iz sjenke popularnosti oca.

"Od 16. godine raskrstio sam sa pričama 'sveznalica'. Ko sumnja u moj kvalitet neka dođe na stadion i više neće biti u dilemi. Zli jezici svašta pričaju, ali se ne sekiram, tu ima ljubomore. Nisam kriv što sam njegov sin, roditelje ne možeš da biraš, ali prijatelje - da. Ponosan sam na oca. Ne mogu ja da pjevam umjesto njega, niti on da brani umjesto mene", jasan je bio Igor prilikom gostovanja "Sportskom Žurnalu".

Da otac vjeruje u kvalitete sina pokazao je i prošle srijede. U kladionici je tipovao neriješen ishod utakmice u kojoj su "golubovi" ugostili favorizovanu Vojvodinu, drugoplasirani tim Superlige.

"Zaplakao sam što nisam stavio na tiket više od hiljadu dinara. Ovako, skromna je suma, 4.600 dinara", predočio je Keba.

(MONDO, foto: Sportski Žurnal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC