• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Valjak "četvrtom" kroz Kruševac

Partizan lako i ubjedljivo pobijedio Napredak. Slavili i OFK Beograd, Vojvodina i Borac protiv Hajduka, Javora i Jagodine.

 SL: Valjak "četvrtom" kroz Kruševac Izvor: MONDO

Mnogo lakše nego proljetos kada je osvojio titulu, Partizan je osvojio Kruševac. Napredak je ovaj put deklasiran - 4:0 (3:0).

Crno-bijeli su učvrstiti lidersku poziciju u Jelen Superligi rutinskom i ubjedljivom pobjedom. Po istom receptu su sva četiri puta matirali domaćeg golmana Šejića.

Bogunović je načeo "čarapane" već u osmom minutu, Moreira, koji je opet u odsustvu Đorđevića nosio kapitensku traku, je do odlaska na odmor dva puta tresao mrežu, a Dijara je samo stavio tačku na meč.

Svi pogoci su postignuti poslije kontranapada, koje fizički inferiorniji Kruševljani nisu mogli da isprate, a kamoli osujete. Sva četiri puta Šejić je savladan udarcima sa najviše deset metara?!

Vojvodina se dugo mučila protiv čvrstog Javora. Novosađani su željeli iskupljenje za prethodni neuspjeh u Kupu na Lionu, a kad nisu mogli napadači, "fleke je izvladio" Đurić.

Kao po pravilu, defanzivac, koji će u srijedu debitovati za reprezentaciju Srbije, je nadskočio sve poslije kornera i udarcem glavom sa sedam-osam metara donio Vojvodini tri boda.

Neuspjeh Javora je iskoristio OFK Beograd i preskočio ga na tabeli. "Romantičari" su zasluženo slavili protiv Kuljana golovima u drugom poluvremenu.

Prvo je Lazarević iskoristio karambol u kaznenom prostoru gostiju, kada se lopta odbila do njega na nekoliko metara od gola, izvršio je rutinsku egzekuciju. Nedugo zatim Beljić je poslije duplog pasa sa Jevtićem zapečatio sudbinu Hajduka.

Čačani su slavili kraj Morave. Jagodinci su položili koplja poslije preokreta, jer su poveli golom Prodanovića, koji je lijepo oslobodio čuvara i sa 20 metara "uhvatio" dropku.

Međutim, izjednačio je Kocić poslije prekida koji je izveo Dmitrović, a konačan rezultat postavio je, takođe udarcem glavom, Pavlović, pretvorivši centaršut Lazovića u pobjedu.

Jelen Superliga, 13. kolo

Vojvodina - Javor 1:0
(Đurić 65)

Borac - Jagodina 2:1
(Kocić 41, Pavlović 63 - Prodanović 16)

OFK Beograd - Hajduk 2:0
(Lazarević 52, Beljić)

Napredak - Partizan 0:4
(Bogunović 8, Moreira 26, 37, Dijara 66)

C. zvezda - Banat 2:1

(Lazetić 12, Tomović 43 - Srećo 14)

Rad - Čukarički (otkazano)

TABELA: Partizan 32, Vojvodina 24, OFK Beograd 21, Crvena zvezda (-1) 20, Javor 20, Jagodina 19, Hajduk 16, Borac 16, Čukarički (-1) 13, Banat (-1) 12, Napredak 8, Rad (-1) 8 bodova.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC