• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Bravo "čarapani", Čeda: Ah, taj umor

Ista meta, isto odstojanje u vrhu superligaške tabele, jer 13. kolo nije donijelo promjene na prva tri mjesta.

 Jokan: Bravo "čarapani", Čeda: Ah, taj umor Izvor: MONDO

Partizan je pobijedio u Kruševcu (4:0), Vojvodina je minimalnim rezultatom srušila Javor, a Zvezda je slavila protiv Banata (2:1).

Trener crno-bijelih Slaviša Jokanović izrazio je zadovoljstvo i igrom i rezultatom svog tima.

"Djelovali smo organizovano u većem dijelu meča i naša pobjeda je zaslužena. Ipak, možda je 3:0 poslije prvih 45 minuta previsok rezultat, jer je između našeg prvog i drugog gola Napredak imao period dobre igre", ocijenio je Jokanović.

Našao je šef struke Partizana reči utjehe za domaćina.

"Moram da pohvalim Kruševljane, jer su jedna od malobrojnih ekipa u ligi koja želi da se nadigrava. Sada im se to nije isplatilo, ali jednom hoće", završio je Slaviša Jokanović.

Napredak ima isti broj bodova kao i "fenjeraš" Rad, kome će vjerovatno pripasti tri boda administrativnim putem protiv Čukaričkog, pa će Kruševljani pasti na poslednje mjesto.

"O ostavci ne razmišljam. Uprava donosi procjenu da li dobro radim svoj posao", rekao je Jovica Škoro, trener Napretka i dodao:

"Igrali smo spuštenog garda protiv Partizana. Poznato je da imamo problema sa napadačima, ali nismo zbog toga htjeli da odustanemo od nadigravanja. Partizan nas je vješto kažnjavao. Zadovoljan sam igrom svoje ekipe i nadam se da će nas Bog jednom nagraditi".

Inače, drugo poluvrijeme utakmice pod Bagdalom je počelo sa zakašnjenjem, jer su navijači Partizana napravili spektakl (na slici), ali zbog ubacivanja predmeta na teren sudija Gogić nije htio da da znak da igra počne.

Za razliku od Partizana, Zvezda nije lako stigla do bodova, ali je trener Čedomir Janevski izrazio zadovoljstvo.

"Zadovoljan sam pobjedom i igrom samo u prvom dijelu utakmice. U tom periodu smo stvorili tri šanse, dali dva gola i imali još tri poluprilike. U drugom poluvremenu očigledan je bio umor zbog igranja u ritmu subota-srijeda-subota, pa zato ne mogu ništa da zamjerim igračima, jer su se trudili. Cilj nam je bio da u tri utakmice ostvarimo isto toliko pobjeda što smo i učinili", naglasio je Janevski.

Suočen sa brojnim problemima ni strateg Banata Saša Nikolić nije bio razočaran.

"Ponosan sam na igrače koliko je to moguće biti u porazu. Zna se koliko problema imamo i da nam zbog toga recimo vezisti igraju bekove", rekao je Nikolić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC