• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta rade Amauri, Krespo, Ibra, Bekam, Karim..

Prema pisanju "Tutosporta", torinski Juventus odbio je 50 miliona evra, koliko je Real Madrid bio spreman da plati za Amaurija.

 Šta rade Amauri, Krespo, Ibra, Bekam, Karim.. Izvor: MONDO

Na ovu neplaniranu, a opet luksuznu kupovinu, kraljevski klub odlučio se kada su ljekari saopštili da je povreda koljena Ruda van Nistelroja toliko ozbiljna da je za Holanđanina sezona praktično završena.

Amauri, koji se još nije odlučio da li će igrati za Brazil ili Italiju, došao je ljetos u Torino iz Palerma i poslao Davida Trezegea u fudbalski zaborav, jer je odmah oformio jedan od najjačih napadačkih tandema Evrope, zajedno sa Alesandrom Del Pjerom.

Koliko je Amauri dobar igrač, Real je osjetio na svojoj koži, kada ih je Juventus dva puta pobijedio u grupi, u Ligi šampiona. Ipak, 50 miliona evra, tvrdi list, koji je decenijama naklonjen Juveu, nije bilo dovoljno za čelnike "Stare dame", tako da su u Realu morali da se okrenu manje atraktivnom rješenju, a to je ignorisani Ernan Krespo, koji kod Žozea Murinja u Interu igra jedva jednom mjesečno.

"Amauri nije na prodaju, bez obzira na cijenu. Zaboravite na njegovu prodaju", rekao je za "Tutosport" neimenovani izvor iz Juventusa.

Nedugo zatim, oglasio se Krespov menadžer, koji je potvrdio da je Real poslao ponudu Interu, ali nije otkrio da li se radi o kupovini argentinskog veterana ili samo pozajmici, s obzirom na njegove pozne igračke godine. Krespo je u julu napunio 33 godine.

"Jedno je sigurno, postoji interes Reala. Za sada ne mogu da kažem više", kratak je bio Fernando Idalgo, zastupnik eks-reprezentativca Argentine.

Kada smo već u Interu, u tom klubu postoje dvije pričalice, od kojih Italijane prosto boli glava. Nije teško naslutiti da je jedan, trener Žoze Murinjo, a drugi napadač Zlatan Ibrahimović. Evo po jedne izjave dvojice temperametnih ljudi...

"Nedostaju mi engleski mediji. Oni ništa ne pitaju. Na primjer, u Portugalu, zemlji sa deset miliona stanovnika, postoje tri dnevna časopisa posvećena isključivo sportu. Isto je i u Italiji. U Engleskoj ne postoje sportski časopisi, samo po dvije strane dnevnih novina posvećenih sportu, dok ponedeljkom bude malo više. Skaj Sport priča o fudbalu svaki dan po nekoliko minuta, poslije meča staneš pred pano sa reklamama i pričaš oko 60 sekundi, dok pres konferencije traju pet minuta. Nemoguće je porediti to sa situacijom u Italiji", ponovo se požalio Murinjo na problem sa italijanskim novinarima.

Bekam: Silvio, ja ću da zakasnim...

A, evo šta je rekao Ibrahimović...

"Siguran sam da sam zaslužio Zlatnu loptu!"

Kratko i jasno.

Evo i objašnjenja...

"Mislim da Kaka i Ronaldinjo nisu ništa bolji od mene. Ja sam na njihovom nivou i ne bih bio neprimjećen da igram pored njih. Nažalost, da biste osvojili Zlatnu loptu, morate da osvojite Ligu šampiona. To je neophodno", primjetio je Šveđanin balkanskih korijena.

"S obzirom na to, Zlatnu loptu bih dao Kristijanu Ronaldu, iako je bio loš na Evropskom prvenstvu. Da je to najvažniji period sezone, onda bi trebalo da pripadne Ikeru Kasiljasu".

U komšiluku, sa nestrpljenjem čekaju dolazak Dejvida Bekama. Novi "galaktikosi", AC Milan, moraće da sačeka, jer mega popularni Englez izgleda neće stići u Italiju ovog četvrtka, kako je bilo najavljeno.

"Koriere Delo Sport" tvrdi da se Bekam javio u klub i obavijestio nove poslodavce da neće moći da doputuje iz Los Anđelesa prije 6. decembra.

Svi gore pomenuti klubovi, pa i mnogi drugi, pokušavaju da u svoje redove dovedu Karima Benzemu iz Liona. Gdje će francuski vunderkind nastaviti karijeru, to ni on sam ne zna...

"Interesuju se Barselona i Real Madrid, kao i Mančester junajted, Milan... To su sve veliki klubovi, o kojima igrači sanjaju kada počinju da se bave fudbalom. Dopada mi se Španija, ali mislim da bih mogao da napredujem jako dobro u Mančesteru ili Milanu", neodlučan je Benzema.

Prvi čovjek Liona Žan-Mišel Olas nekoliko puta ponovio je da će razmisliti o prodaji 21-godišnjeg napadača kada vidi ponudu od - 100 miliona evra.

Okruglo...

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC