• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuster već "bivši" u Realu

Bernd Šuster je u subotu protiv Valjadolida posljednji put vodio Real i do narednog vikenda će sigurno dobiti otkaz, objavili su španski mediji.

 Šuster već "bivši" u Realu Izvor: MONDO

Poslije bruke i ispadanja iz Kupa Kralja od trećeligaša iz Iruna, poraz od Valjadilida zapečatio je sudbinu njemačkog stručnjaka i on će, kako se tvrdi, biti smijenjen već u ponedjeljak, za kada je zakazan sastanak Upravnog odbora kluba.

Odluka će biti saopštena najkasnije u četvrtak, do kada bi trebalo da se završe konsultacije vodećih ljudi Reala o tome ko će naslijediti Šustera.

Mediji u Španiji tvrde da je Šuster davno izgubio podršku sportskog direktora Predraga Mijatovića i da otkaz nije dobio ranije samo zato što ga je štitio predsjednik Ramon Kalderon, koji je želio da istraje u svojoj ideji "jedna sezona, jedan trener".

Pošto je Kalderon u subotu uveče kroz sporedni ulaz bukvalno pobjegao sa stadiona pred kraj utakmice i nije sišao u svlačionicu, što inače uvijek radi, jasno je da je i on izgubio strpljenje.

Elektronski mediji u Španiji tvrde da će novi šef stručnog štaba biti neko od kadrova koji su već u klubu.

Prvi favorit je Migel Anhel Portugal, koga je Kalderon doveo iz Rasinga i trenutno je tehnički sekretar Reala, a moguće je da ekipu preuzme legenda "kraljevskog kluba" iz osamdesetih godina prošlog veka, Mičel, koji sada vodi drugi tim.

Šuster je, inače, u nedjelju rekao da uopšte ne razmišlja o ostavci i da je uvjeren da će, kao i prošle godine, poslije lošeg starta uslijediti odličan finiš.

"Miran sam. Znam da radimo dobro i da se ekipa diže. Poraz nam, naravno, ne ide u prilog, ali se ne slažem se da smo bili podređeni. I tokom prošle sezone imali smo kriznih trenutaka, pa smo na kraju osvojili titulu", rekao je Šuster.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC