• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Hajduk iskoristio kiks Dinama

Dinamo je osvojio samo bod na gostovanju Cibaliji (1:1), što je iskoristio Hajduk i pobedom nad Rijekom od 2:0 prišao na samo jedan bod.

 HRVATSKA: Hajduk iskoristio kiks Dinama Izvor: MONDO

Rijeka je na Poljud došla bez šestorice standardnih prvotimaca, pa je predstavljala lak zalogaj za Hajduk koji je rutinski slavio rezultatom 2:0.

Splićani, koji ne znaju za poraz od dolaska Ante Miše na klupu, poveli su autogolom Bodrušića već na samom startu, a Ibričić je pogotkom u 24. minuti povisio na 2:0.

Ovu prednost igrači Hajduka su rutinski sačuvali u drugom poluvremenu iako su poslednjih deset minuta meča igrali bez isključenog Strinića.

Ranije u nedelju Dinamo je gostovao Cibaliji koja je nedavno smenila trenera, a novi strateg Vinkovčana Stanko Mršić debitovao je osvajanjem boda.

Cibalia koja je odlično parirala favorizovanom Dinamu tokom čitavog meča povela je pet minuta prije kraja prvog dijela, a strijelac je bio Pavličić.

Zagrepčani su u drugom dijelu krenuli napadački i već na samom početku nastavka izjednačio je Samir, ali domaći su nakon toga konsolidovali redove pa ekipa iz Maksimira nije uspjela da napravi potpuni preokret.

Inter iz Zaprešića odnio je sva tri boda sa gostovanja Kroaciji u Sesvetama savladavši je 3:1. Ekipi koju vodi sa klupe Ljupko Petrović ovo je već peti meč bez pobjede.

Zahuktali Osijek nakon šest uzastopnih trijumfa zaustavljen je u Varaždinu. Varteks i Osijek remizirali su bez golova odigravši 83. minuta nakon čega je meč prekinut zbog guste magle, a delegat utakmice odlučio je da se ona registruje rezultatom 0:0.

U dalmatinskom derbiju koji je bio blokiran na kladionicama zbog sumnji u namještanje posljednjeplasirani Zadar savladao je Šibenik rezultatom 1:0, pa se ipak nisu obistinile prognoze kladioničara da će meč ići „iz dva u jedan“.

Nakon petnaestog kola na tabeli Prve hrvatske lige vodi Dinamo sa 30 bodova, jednim više od Hajduka, ali i utakmicom manje, a za njima zaostaju Slaven Belupo, Šibenik, Osijek…

REZULTATI 15. KOLA

Cibalia - Dinamo 1:1
/Pavličić 40 - Samir 54/

Zagreb - Slaven Belupo 2:0
/Vugrinec 67p, Abdurahimi 71/

Kroacija Sesvete - Inter Z 1:3
/Maruna 72 - Sivonjić 25, 56, Budimir 53/

Varteks - Osijek 0:0

Zadar - Šibenik 1:0
/Tomasov 55/

Hajduk - Rijeka 2:0
/Bodrušić 8autogol, Ibričić 24/

TABELA: Dinamo 30 (-1), Hajduk 29, Slaven B. 24, Šibenik 22, Osijek 22, Varteks 21, Zagreb 21, Inter Z. 17, Rijeka 16 (-1), Kroacija 16, Cibalia 15, Zadar 12.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC