• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modriča sa dvije uprave, Lukić ne prihvata smjenu

Trener Modriče Mitar Lukić ne prihvata odluku o njegovoj smjeni koju je donio Upravni odbora kluba na čelu sa Zdravkom Jovanovićem.

 Modriča sa dvije uprave, Lukić ne prihvata smjenu Izvor: MONDO


Nakon remija „uljara“ sa tuzlanskom Slobodom UO Modriče sa Jovanovićem na čelu donio je odluku o smjeni Lukića, ali njen legitimitet je upitan pošto u klubu postoje dvije paralelne uprave, a konačnu odluku koja je legalna donijeće sud.

Direktor Modriče Marjan Jelić rekao je da je jedini legalni predstavnik kluba jer mu mandat ističe polovinom sljedeće godine i dodao da je uprava koju predstavlja Jovanovića sasvim legalna.

„Stara uprava kojom je predsjedavao Žarko Vujinić upropastila je klub i oni su glavni krivci za ovo što nam se dešava. Da imaju malo morala, odavno je trebali samo da odu. Lukić je smijenjen zbog loših rezultata“, rekao je Jelić za „Blic“.

Strateg Modriče međutim ističe da ne prihvata otkaz uprave koja nema pravo da ga smijeni.

„Mene taj upravni odbor nije imenovao, pa me neće ni smjenjivati. Radi se o grupi građana i ništa više. Dakle, za mene ova smjena nije obavezujuća“, rekao je Lukić.

Isto mišljenje dijeli i još uvijek aktuelni predjednik kluba Žarko Vujinić.

„Odluku o smjeni Mitra Lukića donio je organ koji nije registrovan u sudu i samim tim ova odluka nije validna. Ako sud kaže da je uprava na čijem čelu je Jovanović legalna mi ćemo se odmah povući“, rekao je Vujinić.

On je dodao da bi se Rafinerija ulja iz Modriče mogla povući iz kluba jer nema svog predstavnika u toj novoj upravi i istakao da je glavni krivac za sadašnje stanje u klubu direktor Jelić.

„Jelić je taj koji po opisu posla treba da vodi brigu o trenerima i igračima, a ne o vođenju kluba. Njega izgleda u Modriči sve interesuje osim onog za šta je on lično zadužen“, rekao je Vujinić.

Predjednik starog Upravnog odbora Milenko Grabovac potvrdio je da će u ponedjeljak biti održana sjednica stare uprave u kojoj se nalaze predstavnici oba upravna odbora nakon čega će se oglasiti saopštenjem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC