• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčma: Izbjegavaju nas zbog rejtinga

"Orlići" u srijedu igraju u Izraelu, a selektor poručuje da je teško naći rivale, jer niko neće da igra protiv jakog protivnika.

 Krčma: Izbjegavaju nas zbog rejtinga Izvor: MONDO

Priprema za misiju "osvajanja Evrope" mlade reprezentacije Srbije nastavlja se u srijedu u 15.30 (po srednjeevropskom vremenu) u Tel Avivu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Izraelom.

Poslije uspješno završenog baraža sa Dancima i provjere protiv Šveđana, "orlići" će odmjeriti snage i sa učesnikom prošlog Evropskog prvenstva. Izraelci su u nedavno završenom baražu eliminisani od Italije iako su u prvom meču na gostovanju izborili remi.

U odnosu na prvobitan spisak selektor Slobodan Krčmarević je morao da precrta Nikolu Petkovića i Nenada Tomovića iz Crvene zvezde, kao i Danijela Aleksića iz Vojvodine.

Petković i Aleksić neće putovati u utorak zbog povreda dok je kod Tomovića iskrsnuo problem sa pasošem. Za ulazak u Izrael je neophodno da pasoš važi još najmanje pola godine, a Tomovićev ističe za tri mjeseca.

"To je malo neozbiljno", prokomentarisao je Krčmarević, koji je na spisak dopisao Tomislava Pajovića iz Čukaričkog i Vujadina Savića iz Rada.

"Ionako sam razmišljao da li da pozovem Petkovića zbog ponašanja na utakmici sa Radom", podsjetio je selektor na nesportsko ponašanje defanzivca Zvezde, koji je udario protivničkog igrača.

Pod znakom pitanja je i odlazak na put Dušana Tadića iz Vojvodine, koji se još oporavlja od operacije jagodične kosti.

Krčmarević je apostrofirao da je proba u Tel Avivu važna, pogotovo što je Izrael daleko od naivnog rivala.

"Naravno da je rezultat važan. Uvijek je bitan kada se nosi ovaj dres".

Krčmarević će se osloniti na snage koje su iznijele najveći teret u kvalifikacijama, a naročito ga raduje povratak u tim oporavljenog Miralema Sulejmanija.

"Orlići" će do odlaska na EP u Švedsku 2009. godine imati i kontrole sa Rumunijom, a možda i Turskom.

"Možda zvuči prepotentno, ali zbog našeg visokog rejtinga, mnogi nas izbjegavaju za protivnike. Tako su nas odbili Portugal i Holandija, a Finci su, vjerovali ili ne, htjeli da snose troškove samo organizacije utakmice. Primjera radi, mi smo Šveđanima platili četvorodnevni boravak", jasan je Slobodan Krčmarević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC