• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro: Slovenci treba da nas se plaše!

Selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević izjavio je da u srijedu u prijateljskom meču protiv Slovenije očekuje pobjedu!

 Ćiro: Slovenci treba da nas se plaše! Izvor: MONDO

"Imamo pobjedničke ambicije u Mariboru. I kada sam potpisivao ugovor, rekao sam da dolazim kako bi BiH pobjeđivala. Nikada se nisam zadovoljavao polovičnim rezultatima. Utakmica u Mariboru za nas nije prijateljska. Igraćemo na rezultat, u ovoj i svakoj drugoj utakmici. Susret sa Slovenijom za nas je od izuzetnog značaja pred nastavak kvalifikacija i utakmica s Belgijom", rekao je popularni Ćiro za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, ne bi bio pretjerano nezadovoljan ni neriješenim ishodom, ali ponavlja da bi trijumf bio "dizalica" pred nastavak kvalifikacija za Mundijal 2010. godine u Južnoj Africi.

Osim toga, Ćiro smatra da će njegovi izabranici morati da slave zbog navijača, kojih će na "Ljudskom vrtu" biti više od Slovenaca.

"Uvjeren sam da smo kvalitetniji od njih, bez obzira na veliku euforiju koja vlada u Ljubljani, poslije dobrih rezultata Slovenaca na startu kvalifikacija za SP. Bolji smo, pa pogledajte šta rade naši igrači po Europi?! Odbrana nam malo škripi, ali to ne mora da znači da momci koji dobiju priliku u zadnjoj liniji neće odigrati dobro. Ma, oni nas moraju da se plaše. Pa mi smo poslije Engleza najefikasniji u evropskoj zoni kvalifikacija za Mundijal", zaključio je Blažević.

Meč između selekcije Slovenije i BiH u Mariboru počinje u srijedu u 20.15 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC