• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Bugare bez Kuzmanovića, možda i Pantelića

Selektor Srbije Radomir Antić suočio se sa brojnim problemima na okupljanju "orlova" u Kovilovu, uoči prijateljskog duela sa Bugarima.

 Na Bugare bez Kuzmanovića, možda i Pantelića Izvor: MONDO

Zdravko Kuzmanović je bio primoran da otkaže učešće zvog povrede. On je na prvenstvenoj utakmici u nedelju, koju je Fiorentina igrala protiv Kaljarija, dobio jak udarac u vilicu.

Pregledi su pokazali da nije došlo do loma, ali su mu pokidani mišići zbog čega je neophodno mirovanje. Antić je zbog toga na spisak reprezentativaca umjesto Kuzmanovića uvrstio Ivana Ergića.

Mladen Krstajić je u Beograd doputovao gripozan, pa je dobio dozvolu da se ekipi priključi u utorak.

Pod znakom pitanja na meču u srijedu je i učešće Marka Pantelića zbog povrede. On je u subotu propustio duel Herte i Hamburga, zbog čega je podvrgnut detaljnim ljekarskim pregledima i u utorak će biti poznato da li će moći da zaigra protiv Bugarske.

Savo Milošević će protiv Bugarske odigrati oproštajnu, 102. utakmicu u dresu reprezentacije. Nakon što je nosio dres SR Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, biće mu to prvi i poslednji nastup za srpski nacionalni tim.

"Kada sam dobio ovaj poziv, bio sam uzbuđen kao kada sam prvi put pozvan u reprezentaciju. Priznajem da ovo nisam očekivao i zbog toga sam posebno srećan. Nikada se do sada ni od koga nisam opraštao, pa još ne znam kakav je to osjećaj. U svakom slučaju, veoma mi je drago što sam ponovo sa drugovima. Utakmica protiv Bugarske je važna, treba nastaviti uzlaznom linijom kojom smo pošli i svako opuštanje je zabranjeno", rekao je Milošević.

Fudbaleri Bugarske doputovaće u Beograd u utorak, a treniraće od 17,30 sati na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde.

Ulaznice za utakmicu Srbija - Bugarska puštene su u prodaju i mogu da se kupe od 10 do 18 časova na blagajnama stadiona Partizana po ceni od 200 dinara (pet KM) za sjever i jug, odnosno 400 dinara (10 KM) za istočnu i zapadnu tribinu.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC