• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona želi novu svetsku titulu

Novi selektor reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona rekao je da se nada će na Mundijalu 2010. njegov tim osvojiti titulu.

 Maradona želi novu svetsku titulu Izvor: MONDO

On je rekao da želi da ponovi uspjeh koji je ostvario kao igrač 1986, kada su "gaučosi" postali prvaci svijeta.

"Nadam se da će ova priča u Južnoj Africi završiti kao ona 1986. Ne želim, međutim, da žurim, već da idem korak po korak", rekao je Maradona novinarima u Glazgovu, gdje će u srijedu, u prijateljskom meču protiv Škotske, debitovati kao selektor.

Maradona je istakao da nije imao mnogo vremena za promjene u timu i da je najvažniji stav sa kojim igrači istrče na teren.

"Nisam imao dovoljno vremena. Sada jedino mogu da ih pošaljem na teren i da ih pustim da igraju. Promena njihovog stava na terenu je najvažnija stvar ako želimo bolje rezultate", istakao je Maradona.

Maradona je prije dvije nedelje nasledio Alfija Bazilea, koji je otišao zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010.

Govoreći o dugoročnim planovima na mestu selektora, Maradona je rekao da od igrača Barselone Lionela Mesija i člana Boke Juniors Huana Romana Rikelmea očekuje da budu vođe tima.

"Mesi će raditi sve po malo. Sviđa mi se što nije sebičan igrač, iako i sam postiže golove. 'Desetka' sigurno ide Romanu, zbog svega što on predstavlja i što je do sada pokazao u reprezentaciji", zaključio je Maradona.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC