• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Želim da se dokažem u Čelsiju

"Iako ne volim da pričam o sebi, čini mi se da su zadovoljni mojim igrama", kaže srpski reprezentativac u dresu londonskih "plavaca".

 Ivanović: Želim da se dokažem u Čelsiju Izvor: MONDO

Branislav Ivanović u Čelsi je stigao prije nepunih godinu dana, ali je tek u poslednje vrijeme dobio priliku da zaigra u londonskom timu. Kako je sam rekao, očekuje još veću minutažu i bolje partije.

"Prošle nedelje sam odigrao dva meča za tri dana, protiv Barnlija u Liga kupu i Vest Bromviča u prvenstvu. Svjestan sam da je to tek početak i da mogu još mnogo bolje", rekao je Ivanović novinarima u Kovilovu, gdje su se fudbaleri Srbije okupili pred prijateljski meč sa Bugarskom.

Ivanović je istakao da će mu svaka odigrana utakmica u Engleskoj koristiti da unaprijedi svoju igru.

"Mnogo su mi koristile poslednje utakmice. Protiv Barnlija sam pogodio i prečku, ali smo na kraju izgubili na penale. Više bih volio da sam bio lošiji, a da smo pobijedili".

Nekadašnji defanzivac OFK Beograda i moskovske Lokomotive do sada je odigrao pet zvaničnih utakmica u dresu Čelsija, a kao najveći problem u periodu adaptacije na engleski fudbal naveo je očuvanje fizičke spreme.

"Stalno sam se trudio da ostanem u dobroj kondiciji, jer je to najvažnije u Engleskoj kada ne igrate", kazao je on.

Reprezentativac Srbije naveo je da šansu za veću minutažu u klubu vidi u velikom broju utakmica u sezoni i činjenici da su neki odbrambeni igrači povrijeđeni.

"Od fudbalera koji igraju na mojoj poziciji, povrijeđeni su Rikardo Karvaljo i Aleks. Ima mnogo utakmica u sezoni, svi u klubu imaju zajednički cilj, a to su pobjede. Iako ne volim da pričam o sebi, čini mi se da su zadovoljni mojim igrama".

Ivanović je demantovao izjavu prenijetu u pojedinim engleskim i srpskim medijima, u kojima je, navodno, rekao da je bolji igrač od saigrača, Karvalja i Aleksa.

"Uopšte nije u mom stilu da tako pričam. Imam fenomenalan odnos sa njima dvojicom, to su igrači od kojih mogu mnogo da naučim", objasnio je Ivanović.

On ne zna da li je tačna informacija da Čelsi planira da ga pošalje na pozajmicu u holandski Ajaks.

"Ne znam šta će biti u januarskom prelaznom roku, to je još daleko. U Engleskoj do kraja godine ima još mnogo utakmica i ja želim da igram i dokažem se u Čelsiju".

Ivanović je do sada odigrao 16 utakmica za reprezentaciju Srbije i postigao tri gola.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC