• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Kažnjeni Ferguson, Drogba, Mojes...

Disciplinski komitet Fudbalske asocijacije Engleske kaznio je zbog nediscipline u utorak Ser Aleksa Fergusona, Didijea Drogbu i Dejvida Mojesa.

 PREMIJER: Kažnjeni Ferguson, Drogba, Mojes... Izvor: MONDO

Menadžer Mančester junajteda je prošao najgore, jer je kažnjen i novčano i suspenzijom. Ferguson će na račun lige morati da uplati 11.800 evra, a neće moći da vodi svoj tim u naredne dve utakmice, sve zbog žučne rasprave sa sudijom.

Incident zbog kojeg je vremešni Škot kažnjen dogodio se 1. novembra na meču između Junajteda i Hal Sitija, na "Old Trafordu", koji je njegov tim dobio poslije velike drame sa 4:3. Duel je sudio Majk Din.

Njegova suspenzija biće aktivirana 2. decembra, što znači da će Ferguson mečeve sa Blekburnom u Liga kupu i Sanderlendom u Premijer ligi gledati sa tribina. Do tada, šampion Engleske i Evrope očekuju dueli sa Aston Vilom i Mančester Sitijem.

Didije Drogba, napadač Čelsija, suspendovan je sa tri utakmice, jer je na meču Liga kupa protiv Burnlija gađao navijače novčićem, kojim su oni pokušali njega da pogode.

Incident se dogodio prošle srijede, kada je Drogba postigao gol na Stamford Bridžu i proslavljao gol ispred navijača gostujućeg tima. Zbog ruganja navijačima protivničkog tima, Drogba je kažnjen žutim kartonom, ali kako sudija nije vidio trenutak kada je reprezentativac Obale Slonovače vratio novčić u publiku, FA je odlučila da reaguje naknadno...

On neće moći da bude u timu protiv Njukasla, Arsenala i Boltona.

Menadžer Evertona, Dejvid Mojes, kažnjen je zbog verbalnog napada na sudiju Alana Vajlija, zbog njegove odluke da ne dosudi penal u korist Mojesovog tima.

Temperamentni menadžer će zbog toga morati da plati 5.900 evra, a izbjegao je suspenziju samo zbog toga što je priznao prekršaj i uputio izvinjenje. Od FA dobio je upozorenje da će disciplinska komisija u narednom periodu pratiti njegovo ponašanje...

Mojes je napao Vajlija 14. septembra na meču protiv Stouka, koji je završen rezultatom 2:2.

Vajli je prvobitno dosudio penal, ali se predomislio poslije konsultacije sa linijskim sudijom. To je toliko razbjesnilo Mojesa, da je Vajli morao da ga pošalje na tribine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC