• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cepter: Dolazim da kupim Zvezdu

Filip Cepter uskoro će doći u Beograd kako bi se raspitao o transformaciji FK Zvezda u dioničarsko društvo, kako bi mogao da ga kupi.

 Cepter: Dolazim da kupim Zvezdu Izvor: MONDO

Takođe, Cepter ističe da će poslije usvajanja dugo očekivanog zakona o privatizaciji izaći svima na crtu, pa i porodici Mišković, ukoliko ona zaista želi da kupi klub.

"O dešavanjima u Crvenoj zvezdi obavještavam se putem medija. Zbog poslovnih obaveza nisam bio u mogućnosti da pratim situaciju, ali obradovao sam se kada sam čuo da će klub da se transformiše u akcionarsko društvo. To je prava stvar! To čekamo dosta dugo, lijepo je od novog predsjednika što je naumio da izvrši transformaciju, ali takve ideje su i ranije padale u vodu. Neko očigledno ima interes da Crvena zvezda bude svačija i ničija i da na taj način profitira. U svakom slučaju, u decembru dolazim u Beograd, pa ću se raspitati koliko je novca potrebno za kupovinu crveno-bijelih", istakao je za "Press" Filip Cepter.

On je dodao da će prilikom prve posjete Srbiji, početkom decembra, sakupiti dovoljno informacija o aktuelnom trenutku i vrijednosti Crvene zvezde, a zatim na aukciji ponuditi svoje uslove.

"Sigurno je da ću svima izaći na crtu. Pa, ko bude ponudio najviše, neka pobijedi. Spreman sam za fer i poštenu borbu u kojoj će odlučivati zdravi poslovni rezoni. Međutim, ako primijetim da drugi nisu raspoloženi za fer-plej takmičenje, promijeniću strategiju. Samo moram da ponovim da želja novog predsjednika Crvene zvezde Dan Tane da pretvori klub u akcionarsko društvo nije dovoljna. Mora i država da zna šta želi. To donošenje zakona o privatizaciji je nekoliko puta odlagano samo zbog toga", napominje Filip Cepter.

Srpski biznismen je rekao da se nije čuo sa dugogodišnjim prijateljem i novim potpredsjednikom Crvene zvezde Vladimirom Jugovićem, koga su mnogi identifikovali kao prethodnicu kompanije "Cepter" u Ljutice Bogdana.

"Za Jugu to ništa nije novo, koliko znam, on je i ranije bio član Upravnog odbora. Kažete da će biti potpredsjednik kluba? Stvarno lijepa stvar za njega, nismo se čuli i vidjeli, tako da ću morati da ga zovem da mu čestitam. Mnogo se priča o našem odnosu, istina je da smo prijatelji, ali nismo intenzivno u kontaktu. Živimo u istim gradovima, u Beču i Monte Karlu, normalno je da se kao zemljaci povremeno viđamo. Drago mi je što se vratio u srpski sport jer je vrijedan i pametan", dodao je Cepter.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC